Επίσκεψη των παιδιών και των εκπαιδευτικών του KEDU στον Δήμαρχο Κω (pics)
Κοινωνικά
06/07/2022

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Κω είχαν σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί του KEDU μέσα σε ένα όμορφο και ζεστό κλίμα.

To KEDU με αφορμή την παγκόσμια ημέρα πρόσφυγα που ήταν στις 20 Ιουνίου, είχε μια εξωτερική δράση απ’ τις 20-24 Ιουνίου στην πλατεία Ανταγόρα κατά την διάρκεια της οποίας φιλοτέχνησαν και καμβάδες με χρώματα, φαντασία και αγάπη και έναν από αυτούς χάρισαν σήμερα στον Δήμαρχο Κω, Θεοδόση Νικηταρά.

Εκείνος με την σειρά του, τους ευχαρίστησε ενώ τόνισε στην συντονίστρια της δομής, Ξένια Χατζηδαυίδ, την χαρά του για την εξέλιξη των παιδιών. Η εκπαιδευτικός κ. Χατζηδαυίδ επισήμανε ότι τα παιδιά που ήταν στην σημερινή επίσκεψη μένουν εκτός δομής με τις οικογένειες τους ενώ χάρισαν παράλληλα και στον Δήμαρχο Κω, την εφημερίδα που ετοίμασαν στην οποία βρίσκεται και δική του συνέντευξη ως μια απ’ τις προσωπικότητες του νησιού.

Η επίσκεψη έκλεισε με μια όμορφη σκηνή, με μια νεαρή μαθήτρια να λέει σε άπταιστα ελληνικά στον Δήμαρχο «Σας αγαπώ πολύ, ευχαριστούμε για όλα».

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ