Κ.Ε.Κ Γ.Γεννηματάς - Δήμος Ρόδου: Στις 21-22/01 και στις 28-29/01 το διαδικτυακό σεμινάριο για τα δεσποζόμενα & αδέσποτα ζώα συντροφιάς
Κοινωνικά
18/01/2022

Χρηματοδοτούμενο από την Περιφέρεια Ν.Αιγαίου 

Στο τέλος αυτής της εβδομάδας και συγκεκριμένα την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου θα ξεκινήσει το διαδικτυακό σεμινάριο του Κ.Ε.Κ Γ.Γεννηματάς,  με τίτλο ‘’Γνωρίζω – Μαθαίνω – Φροντίζω δεσποζόμενα και αδέσποτα ζώα συντροφιάς’’, στο πλαίσιο κοινών δράσεων με τη Διεύθυνση Πρωτογενούς Τομέα Δήμο Ρόδου για την προστασία των ζώων.

Σύμφωνα με την δ/νουσα σύμβουλο του ΚΕΚ Γεννηματάς, Βάνα Αγγελοπούλου- Μανωλάκη, το εν λόγω σεμινάριο παρουσιάζει μια πρωτοποριακή προσέγγιση στο θέμα της αρμονικής συμβίωσης ανθρώπων και τετράποδων φίλων, προωθώντας ορθές πρακτικές διαχείρισης όλων των πτυχών αυτής της σχέσης και ενθαρρύνοντας την υιοθεσία των αδέσποτων ζώων.

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι δωρεάν κι απευθύνεται σε όλους τους πολίτες των νησιών της Περιφέρειας Ν.Αιγαίου. Οι αιτήσεις γίνονται μέσω της ιστοσελίδας www.kek-gennimatas.gr. Σημειώνεται ότι η ολοκλήρωση παρακολούθησης του σεμιναρίου συνοδεύεται από τη σχετική βεβαίωση. 

Ρεπορτάζ