Για την πολυετή του εμπειρία στο ποδόσφαιρο και τον ΑΟ Πυλίου, μίλησε στην κάμερα του Kos Tv, ο Θεόδωρος Πίτσης.
Αθλητισμός
25/08/2021

O Θεόδωρος Πίτσης ήταν παλιός πρόεδρος του ΑΟ Δικαίου και μία μεγάλη μορφή του τοπικού ποδοσφαίρου αλλά και της Δωδεκανήσου γενικότερα. Επιτυχημένος και δραστήριος άνθρωπος, με πολλές παρεμβάσεις και ανιδιοτελή προσφορά, στο γήπεδο του Πυλίου, που ακόμα νοιάζεται και μένει δίπλα στην ομάδα που τόσο πολύ αγαπάει.

Δήλωσε πως το γήπεδο πρέπει να προσπαθούμε να το έχουμε στην πένα, μιας και η ομάδα αγωνίζεται στην ΄Γ εθνική κατηγορία. Όταν ο ΑΟ Πυλίου ανέβηκε κατηγορία ήταν εκεί και νιώθει μεγάλη χαρά για αυτό. Στον παρελθόν είχε ξανά ανεβάσει την ομάδα στη ΄Δ εθνική και ήταν και διαφορετικά τα πράγματα , με μπαράζ και πιο δύσκολες διαδικασίες. Τόνισε πως όλα τα χρόνια παλεύουν για να έχουν καλό ποδόσφαιρο στο νησί και κατά κάποιο τρόπο ο ΑΟ Πυλίου το κατάφερε, θα προσπαθήσουν να το κρατήσουν όσο περισσότερο ψηλά γίνεται και τόνισε πως χρειάζεται η βοήθεια όλου του κόσμου.

Ο Στέργος Χατζηστέργος που έχει συνεργαστεί μαζί του στο παρελθόν, ανέφερε πως ο κ.Πίτσης είναι κεφάλαιο για το χώρο του ποδοσφαίρου, όχι μόνο στην Κω αλλά πανελλαδικά και είναι από τους ανθρώπους που παρακαλάμε να βρίσκονται συνεχώς στους χώρους άθλησης, προσφέροντας  με την εμπειρία τους, μιας και είναι και εργολάβος, αλλά και ένας άνθρωπος που αγαπάει αυτό που φτιάχνει. Ως πρόεδρος , τον θυμάται να βρίσκεται μέσα στο γήπεδο να κουρεύει και να ρίχνει λίπασμα, επισημαίνοντας πάντα τα τυχόν προβλήματα στους διάφορους αθλητικούς χώρους του νησιού. Συμπλήρωσε πως η δυναμική φωνή του είναι οδηγός για τους νεότερους και σε συνεργασία με όλους τους τοπικούς φορείς, βοηθάει την ομάδα του Πυλίου να παραμείνει και βασικά να ανέβει κατηγορία.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ