Κολύμβηση και ιστιοπλοΐα , τα δύο αθλήματα που έχουν αναπτυχθεί ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια στο νησί μας, από το Ναυτικό όμιλο Κω
Αθλητισμός
11/08/2021

Τη χαρά της εκμάθησης κολύμβησης έχουν την ευκαιρία να γευτούν τα μικρά παιδιά του Ναυτικού Ομίλου Κω, όπου σε συνδυασμό με το άθλημα της ιστιοπλοϊας , τους προσφέρεται η απόλυτη θαλασσινή αθλητική εμπειρία. Για τα δύο αθλήματα του ομίλου, μίλησαν στην κάμερα του kos tv , οι προπονητές Μαρία Αργυροπούλου και Νικολάι Ιβάνοφ και ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Χρυσούλας.

Μεταξύ άλλων δήλωσαν πως η εξοικείωση με το νερό και η ασφάλεια, είναι ιδιαίτερα σημαντική από τις μικρές ηλικίες, μιας και ζούμε σε νησί και η επαφή με τη θάλασσα τους θερινούς μήνες είναι σχεδόν καθημερινή. Τα παιδιά παράλληλα ανεξαρτητοποιούνται και οφελούνται από την επαφή με τη θάλασσα. Οι μικροί καπετάνιοι καθημερινά , ακόμα και το χειμώνα, προπονούνται ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του προπονητή τους , προκαλώντας συγκίνηση με τα επιτεύγματα τους μέσα στο ιστιοπλοϊκό, φτάνοντας μόνα τους στα "μπλε νερά", εννοώντας τα πιο βαθιά. 

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ