ΠΑΣ ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ: Το 'νταμπλ' των μικρών στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Άρσης Βαρών
Αθλητισμός
06/08/2021

Ο Χρήστος Σπύρου και ο Θεμιστοκλής Νικολακάκης , οι δύο προπονητές του ΠΑΣ Ανταγόρα δηλώνουν ικανοποιημένοι από την πορεία των αθλητών τους, ως ατομικές προσπάθειες αλλά και ως ομάδα στο σύνολο, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων και εφήβων της προηγούμενης εβδομάδας στην Αριδαία.

Χαρά και ικανοποίηση τα συναισθήματα του Θ.Νικολακάκη, πρώτα από όλα γιατί τα παιδιά πήγαν πολύ καλά και γιατί δραστηριοποιήθηκε ξανά το τμήμα της Άρσης Βαρών του συλλόγου και ήρθαν ξανά οι επιτυχίες.

Ο Χ.Σπύρου ανέφερε ότι το τμήμα ξεκίνησε το 2018 και ο στόχος ήταν να ασχοληθούν με το άθλημα πολλά παιδιά και να γεμίσει το γυμναστήριο με μικρές ηλικίες. Το επιθυμητό αποτέλεσμα θα ήταν μία δεκάδα αλλά συγκεντρώθηκαν οχτώ το 2020, ενώ το 2019 οι αθλητές ήταν πέντε. Ο στόχος της πρώτης ή δεύτερης θέσης ήταν για του χρόνου, για το 2022, αλλά τελικά τα παιδιά έχοντας δουλέψει πάρα πολύ και ιδιαίτερα μέσα στην καραντίνα το πέτυχαν από φέτος. Δήλωσε ότι περίμεναν πως δε θα ξανά γυρνούσαν στο γυμναστήριο, αλλά είχαν πραγματικό πείσμα και στόχο να κερδίσουν και το κατάφεραν. Το μήνυμα που ήθελαν να τους περάσουν ως προπονητές είναι ότι το ατομικό άθλημα γίνεται πλέον και ομαδικό και πιστεύουν πως αυτό ήταν τελικά το μυστικό της επιτυχίας.

Ευχαρίστησε ιδιαίτερα τη δημοτική αρχή διότι πέραν του πολύ καλού κλειστού γυμναστηρίου για τις προπονήσεις τους,δραστηριοποιήθηκε και σε διάφορα θέματα που ήταν απαραίτητα για τους συγκεκριμένους αγώνες. Επίσης πολλούς ανθρώπους "Ανταγορίτες" μιας και υπάρχουν πολλοί στο νησί μας, όπως την οικογένεια Τζαμάλη, τον κ.Δενέζο, παλιούς αθλητές όπως τον κ.Κούτρας,το καφέ "0-11" αλλά και τον πρόεδρο του συλλόγου κ.Πλούμπη.

Ζήτησε να ενεργοποιηθεί η περιφέρεια και να συνειδητοποιήσει πως υπάρχουν κι άλλα αθλήματα και πως καλές είναι οι συναντήσεις και τα λόγια αλλά το θέμα είναι να γίνουν και πράξη.

 Για την εμπειρία τους μίλησαν και οι δύο νεαροί αθλητές του συλλόγου, ο Κουλλόλι Σούλι και ο Παπαδόπουλος Ανδρέας.

Ρεπορτάζ