Α.Γιασεμής: ''Οι τίτλοι αφιερωμένοι στην οικογένεια μου''
Αθλητισμός
04/08/2021

Το τέλος της φετινής χρονιάς βρήκε τον προπονητή του Ηρακλή 2000 Αποστόλη Γιασεμή (στη φωτό με τον Κώστα Σαντή) να πανηγυρίζει δύο τίτλους με τις κορασίδες και τις νεανίδες του συλλόγου. Παρά το γεγονός ότι η ομάδα προπονείται σε ανοιχτό γήπεδο (στην Καρδάμαινα), η κωακή ομάδα κατάφερε να πάρει τους πρώτους τίτλους της σ’ αυτά τα πρωταθλήματα.

Ο νεαρός προπονητής μίλησε στο 12sports, για τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας του:

«Η φετινή χρονιά κύλησε άκρως επιτυχημένα για τις αθλήτριες μου. Παρόλο που υπήρχε μια αγωνιστική απραξία πολλών μηνών κατάφεραν να πανηγυρίσουν δύο πρωταθλήματα απέναντι σε πολύ αξιόλογους αντιπάλους. Ήταν μια δύσκολη περίοδος όπου τα κορίτσια έπρεπε να ανταπεξέλθουν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα σε αγώνες απαιτητικούς χωρίς να έχουν σύμμαχο τις καιρικές συνθήκες οι οποίες ήταν ακατάλληλες λόγω υψηλών θερμοκρασιών και αέρα. Ας μην ξεχνάμε πως είμαστε η μόνη ομάδα από όσες αντιμετωπίσαμε μαζί με τον Ξανθό Πάτμου οι οποίες ακόμα προπονούνται σε ανοιχτό γήπεδο. Ελπίζουμε μετά από αυτές τις επιτυχίες οι αρμόδιοι να δείξουν το απαιτούμενο ενδιαφέρον.

Η ομάδα των κορασίδων κατέκτησε αήττητη το πρωτάθλημα και είχε μια αξιόλογη πορεία στα προκριματικά του πανελληνίου πρωταθλήματος ενώ οι νεάνιδες, μια ομάδα που αποτελούνταν από τέσσερις παγκορασίδες, μια κορασίδα και τρεις νεάνιδες βρέθηκε στην πρώτη θέση μετά από ένα τελικό όπου είχε πέντε αθλήτριες να μοιράζονται σχεδόν ισόποσα το σκοράρισμα παίζοντας κατά διαστήματα όμορφο μπάσκετ. Πολλά συγχαρητήρια στις πρωταθλήτριες μου για την προσπάθεια τους, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια καθώς και στη διοίκηση για όσα μας προσέφερε όλο αυτό το διάστημα.  Τέλος, οι τίτλοι αυτοί είναι αφιερωμένοι στη γυναίκα μου και στα δύο παιδιά μου διότι τους έχω στερήσει αρκετές οικογενειακές στιγμές εξαιτίας  της  αγάπης μου για το μπάσκετ και για την οικογένεια του Ηρακλή 2000».

 

ΠΗΓΗ: giafkasports.gr