Συνάντηση των αθλητικών σωματείων καλαθοσφαίρισης Κω, με τον Βαγγέλη Λιόλιο, την αντιδήμαρχο Αθλητισμού και τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΒΣ
Αθλητισμός
03/08/2021

Τις αγωνίες τους για το μπάσκετ, τις εγκαταστάσεις, τα προβλήματα της νησιωτικότητας και τη συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης κατέθεσαν στον υποψήφιο πρόεδρο γα την ΕΟΚ  Βαγγέλη Λιόλιο,  οι πρόεδροι των αθλητικών σωματείων καλαθοσφαίρισης  που δραστηριοποιούνται στην Κω, παρουσία της αντιδημάρχου Αθλητισμού Σέβης Βλάχου και του προέδρου του ΔΟΠΑΒΣ Παναγιώτη Χατζηχριστοφή το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Παναγιώτης Χατζηχριστοφής, ενημέρωσε τα σωματεία και τον κ. Βαγγέλη Λιόλιο, για τον σχεδιασμό της δημοτικής αρχής στον προγραμματισμό των νέων αθλητικών εγκαταστάσεων, σε όλο το νησί.

Τα προβλήματα των αθλητικών σωματείων καλαθοσφαίρισης είναι κοινά, αφορούν κυρίως στην έλλειψη αθλητικών εγκαταστάσεων και την μη χρηματοδότηση από πλευράς πολιτείας, σε ότι αφορά στις μετακινήσεις των σωματείων για τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Οι πρόεδροι των αθλητικών σωματείων δεν παρέλειψαν να συγχαρούν την πρωτοβουλία του δήμου της Κω και του ΔΟΠΑΒΣ, στο να στηρίξει οικονομικά τα σωματεία σε ότι αφορά στα ταξίδια των ομάδων, εκτός νησιού. 

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ