Κι επισήμως στο Τόκιο ο Μιχάλης Σεΐτης
Αθλητισμός
27/07/2021

Χθες ενημερώθηκε επισήμως ο Ρόδιος πρωταθλητής, Μιχάλης Σεΐτης, για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ενώ κι ο ίδιος έσπευσε να το ανακοινώσει μέσα από τη σελίδα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης

Τον περασμένο μήνα μάλιστα ο Μιχάλης Σεΐτης είχε πάρει το χάλκινο μετάλλιο στα 200μ. της κατηγορίας Τ64 στο Ευρωπαϊκό ΑμεΑ του Μπίντγκοζ, ενώ είχε εσφαλμένη εκκίνηση στα 100. Έτσι, η παρουσία του στην Ιαπωνία ήταν η λογική συνέχεια μιας επιτυχημένης πορείας. 

Με τη συμμετοχή του για δεύτερη φορά στον στίβο της κορυφαίας διοργάνωσης  πιστοποιεί την πολύ καλή αγωνιστική του κατάσταση και την απίστευτη δουλειά βελτίωσής του σε όλους τους τομείς. 
Η ανακοίνωση του Μιχάλη Σεΐτη για την πρόκριση στους αγώνες του Τόκιο που θα πραγματοποιηθούν από 24 Αυγούστου έως 5 Σεπτεμβρίου:  

«Και επίσημα πλέον στην ομάδα που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο 2020.  Είμαι πολύ χαρούμενος και ευγνώμων που θα συμμετάσχω για 2η φορά στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη. 

Η συμμετοχή και μόνο είναι νίκη για όλους τους αθλητές, σε Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς αγώνες. Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας!».

Πηγή: Ροδιακή