Ο Γιώργος Σιγάλας στα σχολεία της Ρόδου
Αθλητισμός
21/05/2021

Την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά έναν από τους σημαντικότερους Έλληνες βετεράνους καλαθοσφαιριστές θα έχουν τα παιδιά δημοτικών σχολείων στο νησί της Ρόδου, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα που αρχίζει από την ερχόμενη Δευτέρα.

 

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Σιγάλας με διακρίσεις σε συλλογικό επίπεδο αλλά και με την Εθνική μπάσκετ, θα επισκεφτεί δεκαοκτώ σχολεία μας και θα προσπαθήσει να βοηθήσει όσο γίνεται περισσότερα παιδιά να βάλουν τον αθλητισμό στη ζωή τους. Να αναφέρουμε πως ο Γιώργος Σιγάλας είναι βοηθός προπονητή του Ηλία Καντζούρη στον Κολοσσό κι έτσι από το περασμένο φθινόπωρο ζει στη Ρόδο.

Η ενημέρωση από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης:
«Στο πλαίσιο του προγράμματος, του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, «Επισκέψεις Επιλεγμένων εκπροσώπων του Συλλόγου Ολυμπιονικών σε σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Ε) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε) για το σχολικό έτος 2020-21», σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα  24-05-2021 θα αρχίσουν οι επισκέψεις του Ολυμπιονίκη της  Καλαθοσφαίρισης  Γιώργου  Σιγάλα,  στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου στην Ρόδο. 

Στόχος του προγράμματος είναι η διάδοση του αθλητικού πνεύματος και της ενασχόλησης των νέων παιδιών με τον αθλητισμό.
Ύστερα από πρόσκληση της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου στο πρόγραμμα συμμετέχουν 18 Δημοτικά Σχολεία της Ρόδου και είναι τα παρακάτω:

1ο Ειδικό Ρόδου,  1ο Ρόδου, 2ο Ρόδου, 5ο Ρόδου, 6ο Ρόδου, 12ο Ρόδου, 13ο Ρόδου, 15ο Ρόδου, Κοσκινού, 1ο Ιαλυσού, 2ο Ιαλυσού, 2ο Αρχαγγέλου, Σαλάκου, 1ο Κρεμαστής
Καλαβαρδών, Μαριτσών, Διμυλιας και «Ροδίων Παιδεία».
Κατά τη διάρκεια του προγράμματος θα ληφθούν υπόψη όλα τα ισχύοντα μέτρα περιορισμού της εξάπλωσης του COVID 19».

 

 

Πηγή:rodiaki.gr