Το Kos Ultra triathlon challenge 514km θα πραγματοποιήσει ο αθλητής του Ποδηλατικού Ομίλου Κώ Γιώργος Δούβας στις 25,26,27 Οκτωβρίου 2024
Αθλητισμός
08/10/2024

Ο αθλητής του Ποδηλατικού Ομίλου Κώ Δούβας Γεώργιος θα πραγματοποιήσει στις 25,26,27 Οκτωβρίου 2024 το Kos Ultra triathlon challenge 514km. Πρόκειται για μία αθλητική συνάντηση στην οποία ο αθλητής μας θα επιχειρήσει να ολοκληρώσει τις παρακάτω αγωνιστικές αποστάσεις , που αφορούν το ULTRA TRIATHLON CHALLENGE 

1η μέρα 10χλμ. Κολύμπι 150 χλμ. Ποδήλατο 

2η μέρα 270 χλμ. Ποδήλατο 

3η μέρα 84χλμ. Τρέξιμο

και καλούμε όσους αθλητές θέλουν να κολυμπήσουν, ποδηλατήσουν, τρέξουν κάποιο απο τα κομμάτια της διαδρομής και απόστασης ,ΟΧΙ με αγωνιστικά κριτήρια, αλλά σαν προπόνηση και συμμετοχή στο εγχείρημα του αθλητή μας με φιλανθρωπικό πρόσημο! 

-Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί αναμνηστικό έπαθλο και δίπλωμα συμμετοχής.

-Κόστος συμμετοχής 5 ευρώ, όπου θα υπάρχει κουμπαράς την ημέρα της κάθε δοκιμασίας το οποίο θα αποδοθεί στο ΔΣ του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κω (ΕΕΕΕΚ ΚΩ).

Την εκδήλωση θα υποστηρίξει εθελοντικά η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Κω 

-Δηλώσεις συμμετοχής στα email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. αναγράφοντας το όνομα, επώνυμο, την ημέρα και άθλημα.

Περισσότερα για τις αφετηρίες και τις διαδρομές και άλλες πληροφορίες στις επόμενες ημέρες!

Μέχρι τότε μείνετε ασφαλείς και καλές προπονήσεις!!!

Ρεπορτάζ