Ο ασημένιος Πανευρωπαϊκός Senior GM και Πρωταθλητής Ελλάδος στη χειροπάλη, Αντώνης Πανάρετος, στην Κω!
Αθλητισμός
26/07/2024

Στην Κω για διακοπές, βρίσκεται ο ασημένιος Πανευρωπαϊκός Senior Grand Master και Πρωταθλητής Ελλάδος στη χειροπάλη, Αντώνης Πανάρετος.

H χειροπάλη, γνωστή και ως «μπρα ντε φερ» είναι ένα άθλημα μυικής δύναμης και υπάρχει στην Ελλάδα από τα μέσα της δεκαετίας του 1980. Ο κ.Πανάρετος έχει κατακτήσει 4 ασημένια Ευρωπαϊκά μετάλλια, έχει αναδειχθεί 7ος Παγκόσμιος Πρωταθλητής και αμέτρητες φορές Πρωταθλητής Ελλάδος. Ο ίδιος είναι ιδιαίτερα δραστήριος και προωθεί τη διάδοση του αθλήματος και στα σχολεία, με αφορμή ένα πρόγραμμα του Λιμενικού Σώματος.

Έχει υπάρξει δύο φορές λαμπαδηδρόμος , στους περασμένους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο αλλά και στους φετινούς του Παρισιού.

Παράλληλα λόγω της εξωστρέφειας και της μεγάλης του αγάπης γενικά για τον αθλητισμό, βρέθηκε να παρουσιάζει την αθλητική εκπομπή «12 Θεοί» στο Extra Channel, φιλοξενώντας τους περισσότερους Έλληνες Ολυμπιονίκες!

Ο Αντώνης Πανάρετος,  δεν παρέλειψε να χαιρετήσει και τον καλό του φίλο πρωταθλητή, Ολυμπιονίκη της  Άρσης Βαρών και προπονητή του ΠΑΣ Ανταγόρας,  Χρήστο Σπύρου!

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ