Συνεχίζουν στην Αναγέννηση Ασφενδιού, Μιχαλάκης και Βρέττης
Αθλητισμός
16/07/2024

Την συνεργασία του με την Αναγέννηση Ασφενδιού ανανέωσε ο Λουκάς Μιχαλάκης αφού ο έμπειρος τερματοφύλακας μετά από εξαιρετική σεζόν με τους “πράσινους” θα φορά και τη νέα χρονιά την φανέλα του συλλόγου.

Η ανακοίνωση 

«Ο Α.Ο. Αναγέννηση Ασφενδιού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει και επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα, Λουκά Μιχαλάκη για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ένας ποδοσφαιριστης με δεκάδες συμμετοχές στις Εθνικές κατηγορίες, θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την φανέλα της ομάδας μας και την νέα αγωνιστική περίοδο. Του ευχόμαστε μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς και κάθε επιτυχία».

Παρέμεινε στην Αναγέννηση Ασφενδιού ο Βρέττης

Ποδοσφαιριστής της Αναγέννησης Ασφενδιού θα παραμείνει και τη νέα χρονιά ο Στέργος Βρέττης που ανανεώσε την συνεργασία με τους “πράσινους”.

Αναλυτικά:

«Ο Α.Ο. Αναγέννηση Ασφενδιού ανακοινώνει και επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Στέργο Βρέττη του Δημητρίου, ο οποίος θα παραμείνει στον σύλλογο μας και για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025. Του ευχόμαστε μια γεμάτη σεζόν, χωρίς τραυματισμούς και μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας».