Πήρε μεταγραφή για τον Άρη η Σταυρούλα Μαύρου της Ε.Α.ΚΑ
Αθλητισμός
16/07/2024

Στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην ομάδα του Άρη θα συνεχίσει την μπασκετική της καριέρα η Σταυρούλα Μαύρου της Ε.Α.ΚΑ που μετουσιώνει σε μια σπουδαία μεταγραφή την εξαιρετική της παρουσία όλα αυτά τα χρόνια με την ομάδα της Καλύμνου.

Παράλληλα η νεαρή πλέι μέικερ όντας και το ίδιο συνεπής στα μαθητικά της καθήκοντα πήρε υποτροφία απ’ τα εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη.

Ε.Α.ΚΑ: «Καλή συνέχεια Σταυρούλα, απόλαυσε τη νέα εμπειρία που ανοίγεται μπροστά σου»

Ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα της Ε.Α.ΚΑ με την οποία συγχαίρει την Σταυρούλα Μαύρου για την μεταγραφή της στον Άρη Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά:

Η οικογένεια της ΕΑΚΑ με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια συγχαίρει την μεταγραφική επιτυχία της παίκτριας μας Σταυρούλας Μαύρου, καθώς μπαίνει στο ρόστερ του Α.Σ ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Μία από τις καλύτερες παίκτριες μας, αρχηγός των Κορασίδων μας, τέσσερις φορές Πρωταθλήτρια, MVP και πρώτη σκόρερ στα Πρωταθλήματα Δωδ/σου. Το ταλέντο της δεν έμεινε ανεκμετάλλευτο και ανεβαίνει για να κατακτήσει τα όνειρα της.

Σταυρούλα μας έδινες απλόχερα ωραίες στιγμές και νιώθουμε υπερηφάνεια για το ήθος σου και τις δεξιότητες σου σε όλες τις εκφράσεις της ζωής σου, γεγονός που σου πρόσφερε και μία Ακαδημαϊκή επιτυχία καθώς πήρες πλήρη υποτροφία στα εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη !!! Εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας στην οικογένειά της και ιδιαίτερα στον πατέρα και Προπονητή της Γιώργο Μαύρο για την δικαίωση του!!!

Καλή συνέχεια Σταυρούλα, απόλαυσε την νέα εμπειρία που ανοίγεται μπροστά σου, συνέχισε να κυνηγάς τα όνειρά σου και σε ευχαριστούμε για όσα μας πρόσφερες!!!