Ναυτικός Όμιλος Κω: Με επιτυχία τα μαθήματα ιστιοπλοΐας σε συνεργασία με τον Φιλαθλητικό
Αθλητισμός
14/07/2024

Xτες έπειτα από πρόσκληση του Φιλαθλητικού Καλύμνου, ταξιδέψαμε στη γειτονική Κάλυμνο, για να παρουσιάσει η αγωνιστική μας ομάδα το άθλημα της Ιστιοπλοϊας σε μικρούς και μεγάλους.

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν τεράστια, όπως και το ενδιαφέρον και ο ενθουσιασμός των παιδιών που μας συνεπήρε και μας συγκίνησε!

Η φωτογραφία με τα δύο σκάφη στα χρώματα των δύο αθλητικών σωματείων τραβήχτηκε τυχαία και θα μπορούσε να προέρχεται από το κοντινό μέλλον, από κάποιο διασυλλογικό αγώνα Optimist στα Δωδεκάνησα!

Ευχαριστούμε από καρδίας τη Διοίκηση,τα μέλη και τους προπονητές του Φιλαθλητικού Καλύμνου για την υποδοχή και τη φιλοξενία και τους συγχαίρουμε για την άψογη διοργάνωση του event!
 
Ευχαριστούμε την Ναυτιλιακή Εταιρία ΑΝΕΜ και το πλήρωμα του OLYMPIOS ZEYS για την δωρεαν μετακίνηση του εξοπλισμού και της αποστολής προκειμένου να πραγματοποιηθεί το event!
Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές που συνόδευσαν και βοήθησαν στη μεταφορά και στη φόρτωση του εξοπλισμού παρά την αφόρητη ζέστη.
 
Ευχαριστούμε το χορηγό μας Kos Island Marina που μας στηρίζει σε όλες τις δράσεις της ομάδας ιστιοπλοϊας.
Φιλαθλητικός Καλύμνου ευχόμαστε να θέσετε ως στόχο την ανάπτυξη της Ιστιοπλοίας στο νησί σας, γιατί είδαμε τη λαχτάρα των παιδιών να ταξιδέψουν με το optimist και το αξίζουν να έχουν αυτή την μοναδική ευκαιρία.
 
Ο Ναυτικός Όμιλος Κω θα βρίσκεται δίπλα σας !

Καλή αντάμωση σύντομα, στην Κώ για νέες ιστιοπλοϊκές περιπέτειες!

Ρεπορτάζ