Σύλλογος Αετός ΚΩ: Επιτυχής Ολοκλήρωση της Σχολής Προπονητών από τον Απόστολο Παπανικολάου.
Αθλητισμός
07/07/2024

Ο Απόστολος Παπανικολάου, προπονητής του συλλόγου ΑΕΤΟΣ ΚΩ, ολοκλήρωσε με επιτυχία την Σχολή Προπονητών που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία ΕΦΕΟΖΖ σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Η διαδικασία περιλάμβανε την ανάπτυξη πτυχίων καθώς και την παροχή διδακτικής ύλης από επιστήμονες καθηγητές και δασκάλους με πολυετή εμπειρία στον χώρο των μαχητικών αθλημάτων.

 

Τα μαθήματα για τον κ. Παπανικολάου ολοκληρώθηκαν με επιτυχία, διαρκώντας έξι μήνες και απαιτώντας ατελείωτες ώρες θεωρητικών και πρακτικών μαθημάτων. Η εκπαίδευση περιλάμβανε επίσης και μαθήματα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, από τις 9 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, σε δύσκολες συνθήκες λόγω της υψηλής θερμοκρασίας. Παρά τις προκλήσεις, το απαιτητικό και δύσκολο πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία.

 

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης, δόθηκε η ευκαιρία στον κ. Παπανικολάου να παρουσιάσει ένα δεκάλεπτο πρόγραμμα προσωπικής του εμπειρίας σε φοιτητές της σχολής προπονητών, μετά από πρόσκληση ενός υψηλόβαθμου στελέχους. Η παρουσίαση αυτή αποτέλεσε σημαντική στιγμή για τον κ. Παπανικολάου, επιτρέποντάς του να μοιραστεί τις γνώσεις και τις εμπειρίες του με τους φοιτητές και να εμπνεύσει την επόμενη γενιά προπονητών.

 

Η επιτυχία αυτή αποτελεί σημαντικό ορόσημο για τον Σύλλογο ΑΕΤΟ ΚΩ και τον προπονητή Απόστολο Παπανικολάου, ενισχύοντας την εξέλιξη του προπονητικού έργου και προσφέροντας νέες εμπειρίες στους αθλητές του συλλόγου. Η νέα χρονιά προβλέπεται επικοδομητική και γεμάτη προκλήσεις, με νέους αθλητές να καλούνται να γνωρίσουν το άθλημα του Ζιου-Ζιτσου, έχοντας πλήρη εμπιστοσύνη στον προπονητή τους.

 

Με εκτίμηση

ΑΕΤΟΣ ΚΩ