Κυπελλούχος Βετεράνων Κω ο Αντίμαχος στα πέναλτι!
Αθλητισμός
03/04/2022

Ο Αντίμαχος Κω είναι τελικά η ομάδα που κατέκτησε το Κύπελλο Βετεράνων στο μεγάλο τελικό με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Κω που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Απριλίου στις 20:00, στο Παλαιό Ανταγόρας. Το αποτέλεσμα του ματς που παρακολούθησαν πολλοί συμπολίτες μας κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι καθώς το σκορ της κανονικής διάρκειας ήταν ισόπαλο με 1-1. 

Παρότι ο ΠΑΟΚ Κω ήταν η ομάδα που προηγήθηκε με την κεφαλιά του Δοντά στο 48', τελικά οι Αντιμαχίτες κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μάκη Μποϊλή λίγα λεπτά πριν το σφύριγμα της λήξης. 

Στην 3η θέση της διοργάνωσης του Κυπέλλου Βετεράνων Κω τερμάτισε η Δόξα Καρδάμαινας που επικράτησε εύκολα στον μικρό τελικό (18:00) της Αναγέννησης Ασφενδιού.

Τις απονομές στις δύο πρώτες ομάδες έκαναν ο Δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς και ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ, Παναγιώτης Χατζηχριστοφής.

 

Η σειρά των πέναλτι που έκριναν τον Κυπελλούχο είναι η εξής:

Σακκούλης 1-0

Μποϊλής 1-1

Θεοδώρου 1-1 (απόκρουση Τσιρίλο)

Συνεσίου 1-2

Μουρατίδης 1-2 (απόκρουση Τσιρίλο)

Λαμπαδοχυτός 1-3

Δοντάς 2-3

Πυθακάκης 2-3 (άουτ)

Κουλλιάς 3-3

Δημαράκης 3-4

Αξίζει να σημειωθεί ότι περίπου 275 βετεράνοι Κώοι ποδοσφαιριστές δήλωσαν συμμετοχή στους αγώνες Κυπέλλου, η πλειοψηφία των οποίων αγωνίστηκε στα 10 παιχνίδια που έλαβαν χώρα μέχρι και τον μεγάλο τελικό. 

Η εν λόγω διοργάνωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του ΔΟΠΑΒΣ.

 

Με στοιχεία από giafkasports.gr

 

 

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ