Ενδιαφέρουσα η ενημερωτική ημερίδα ΤΕΑΚΒΟΝΤΟ του Σπάρτακου και του Ασκληπιού
Αθλητισμός
03/04/2022

Ενημερωτική ημερίδα με θέμα "ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, ενημερώνομαι για το άθλημα που επέλεξε το παιδί μου" συνδιοργάνωσε ο ΠΑΣ Σπάρτακος και ο ΑΣ Ασκληπιός .  Η εκδήλωση έλαβε χώρα σήμερα το πρωί στην αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου KOS. Οι προπονητές Αθανάσιος Μπαραχάνος και Βασίλης Κώστογλου ανέφεραν πως πλέον οι πολεμικές τέχνες γυρνάνε σελίδα, ενωμένοι πάνε μόνο μπροστά και πως η γνώση προσφέρει δύναμη! Το Τάε κβο ντο είναι ένα ολυμπιακό άθλημα και στη συγκεκριμένη ημερίδα οι γονείς κατανόησαν τα οφέλη που προσφέρει η ενασχόληση με αυτό.

Οι δύο προπονητές χαρακτηριστικά ανέφεραν πως επιθυμούν να έχουν τους γονείς ᾽συνένοχους᾽ και τους χρειάζονται δίπλα τους για να περάσουν τα πολλά μηνύματα που επιθυμούν. Επιπροσθέτως δήλωσαν πως τους χρειάζονται σαν πρεσβευτές του αθλήματος και σαν αγγελιοφόρους.

Το παρών έδωσε ο δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, ο οποίος ανέφερε πως θα είναι αρωγός στις προσπάθειες τους και πως ο δήμος έχει αναλάβει πρωτοβουλίες για τον αθλητισμό του νησιού , που έχουν αρχίσει και φαίνονται.

 

Φωτογραφίες