Η Α.Ε Δικαίου, πρωταθλήτρια παίδων Δωδεκανήσου!
Αθλητισμός
03/04/2022

Εντυπωσιακός ο μεγάλος τελικός με την Α.Ε Δικαίου και τον Έσπερο, στο κατάμεστο από κόσμο κλειστό γυμναστήριο, με τους οπαδούς  να δίνουν παλμό και να βροντοφωνάζουν συνθήματα για την ομάδα τους. Πανάξια  η νίκη της Α.Ε. Δικαίου,  που κέρδισε με 45-47 τον Έσπερο Κω στον μεγάλο τελικό του φάιναλ-φορ και κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία του αθλητικού σωματείου, τον τίτλο στους παίδες.

Ο Έσπερος έπαιξε αρκετά καλή άμυνα κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να περιορίσει αρκετά τα επιθετικά ατού της Α.Ε Δικαίου.  Εκπληκτικό το  τρίτο και τέταρτο δεκάλεπτο  που ανέβασε για πρώτη φορά το ματς στην διαφορά των δύο πόντων.

Με την διαφορά στους 2 (45-47), οι παίκτες του Δημήτρη Τζουμάκα κατέκτησαν την κούπα μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς, με τις κερκίδες επί ποδός.

MVP ο Δρόσος

Ο Σέργιος Δρόσος της Α.Ε Δικαίου αναδείχτηκε MVP του Final 4 μετά από ψήφο των προπονητών των τεσσάρων ομάδων. Μάλιστα βραβεύτηκε από τον υπεύθυνο του αναπτυξιακού προγράμματος της Ε.Ο.Κ Κώστα Τσαρτσαρή που έδωσε το παρών στο κλειστό γυμναστήριο της Κω καθ όλη την διάρκεια της διοργάνωσης.

Τις βραβεύσεις των αθλητικών σωματείων πραγματοποίησαν ο δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, η αντιδήμαρχος Αθλητισμού Σέβη Βλάχου, η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κω, Διονυσία Τελλή και ο Παντελής Κουγιός από Ρόδο. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στο σωματείο του Έσπερου για την άψογη διοργάνωση του final four Δωδ/σου.

 

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ