Κατάμεστο το Κλειστό Γυμναστήριο Κω στην έναρξη του Final-4 Παίδων Δωδεκανήσου σε διοργάνωση του Έσπερου
Αθλητισμός
02/04/2022

Με κατάμεστες κερκίδες από φιλάθλους του μπάσκετ άνοιξε αυλαία σήμερα Σάββατο 2 Απριλίου το Final Four Παίδων Δωδεκανήσου για την ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή, στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω. 

Το τουρνουά που διοργανώνει αυτό το Σαββατοκύριακο με συνέπεια κι επαγγελματισμό ο Α.Σ Έσπερος Κω, τελεί υπό την αιγίδα της Τοπικής Επιτροπής της Ε.Ο.Κ Δωδεκανήσου, με τη στήριξη του Δήμου Κω.

Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας του Final Four περιλαμβάνει τα παιχνίδια  ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΩ  –  ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ (Α' Ημιτελικός 14:00) και  Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΣΟΣ – Α.Ε. ΔΙΚΑΙΟΥ (Β` Ημιτελικός 16:30).

Μοναδικά διαλείμματα από το ματς προσφέρουν στους θεατές τα κορίτσια της σχολής χορού του νησιού μας,  ''Ballarinas and Dreams''

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Κω βρίσκεται ο πολύ γνωστός μπασκετμπολίστας, Κώστας Τσαρτσαρής, ως επίσημος προσκεκλημένος του Έσπερου Κω, προσδίδοντας αίγλη στη διοργάνωση. Πρόκειται για έναν μεγάλο αθλητή, ο οποίος έχει διαγράψει σπουδαία πορεία στην καριέρα του πριν αποχωρήσει από την ενεργό δράση αφενός με τη φανέλα του Παναθηναϊκού κι αφετέρου ως παίκτης της Εθνικής Ελλάδος. Σήμερα, είναι ο υπεύθυνος αναπτυξιακού προγράμματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και με αυτόν τον ρόλο τιμάει την πρώτη ημέρα του Final Four Παίδων Δωδεκανήσου.

Παρούσα, στην έναρξη του τουρνουά, από μέρους της Δημοτικής Αρχής, η πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Κω, Διονυσία Τελλή. 

Αύριο Κυριακή 3 Απριλίου θα διεξαχθούν ο μικρός και ο μεγάλος τελικός της διοργάνωσης στις 10:00 και στις 12:30, αντίστοιχα, στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω ενώ στις 14:30 θα λάβουν χώρα οι απονομές που θα σημάνουν και τη λήξη αυτού του πολύ ενδιαφέροντος μπασκετικού διήμερου στο νησί. 

 

 

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ