Το βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκαν Α.Ο Πυλίου κι Αστέρας Βάρης (1-1)
Αθλητισμός
05/01/2022

Ποδαρικό στο 2022 με ισοπαλία (1-1) έκανε ο Α.Ο Πυλίου την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου στην εξ΄αναβολής εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Αστέρα Βάρης, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’Εθνικής. Οι ‘’βυσσινί’’ που επέστρεψαν στην αγωνιστική δράση μετά από έναν μήνα, παρότι προηγήθηκαν στο σκορ με γκολ του Καντέ Φονσέκα στο 19' δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη καθώς οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Καλλιμάνη στο 58'.   

Οι γηπεδούχοι στο 65’ είχαν δυο μεγάλες ευκαιρίες να σημειώσουν δεύτερο γκολ και να προηγηθούν ξανά στο σκορ από δυο κρίσιμες εκτελέσεις κόρνερ. Μάλιστα, η δεύτερη φάση εξ’ αυτών προκάλεσε την αντίδραση παικτών, τεχνικής ηγεσίας και φιλάθλων του Α.Ο Πυλίου καθώς δεν αξιολογήθηκε σωστά το τράβηγμα του αμυντικού του Αστέρα Βάρης εις βάρος του Χατζηβασίλη.

Τελικά, Α.Ο Πυλίου και Αστέρας Βάρης μοιράστηκαν από έναν βαθμό σε ένα παιχνίδι στο οποίο κυριάρχησαν οι μονομαχίες κι απουσίασαν οι αξιόλογες φάσεις. 

Δηλώσεις μετά το τέλος του ματς παραχώρησαν, ο προπονητής του Α.Ο Πυλίου, Δημήτρης Χρυσόπουλος και ο αμυντικός, Πέτρος Χατζηβασίλης.

 

Α.Ο Πυλίου (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Μιαούδης, Μεντής, Γεωργιάδης Γ.Ι., Χατζηβασίλης, Μπριλάκης, Πλατέλλας (90’ Βαλκάνος), Γεωργιάδης Γ.Σ., Μαργαρίτης, Χατζηφούντας, Φονσέκα (70’ Βακράκος), Δρόσος (76’ Δεληζάνος)

Αστέρας Βάρης (Μιχάλης Κάτσικας): Μαρινάκης, Χαίδος, Νάκας, Σπίντζος, Μαραγκουδάκης, Μάγγος, Καραλής (90’ Παναγόπουλος), Κατσικογιάννης, Καλιμάνης (93’ Μπελαβράκης), Χριστίνης (46’ Μανωλιάς), Παστρικός (55’ Καναβέτας)

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ