Νέοι επιχειρηματίες στον καιρό του Κορωνοιού: To πρωτότυπο επαγγελματικό βήμα του Ανδρέα Δεπασκουάλ
Τοπικά
21/06/2021

Παρά το πλήγμα που προκάλεσε η πανδημία στον χώρο της εστίασης δεν έλειψαν οι προσπάθειες από επαγγελματίες του νησιού μας που επέλεξαν να δραστηριοποιηθούν στον κλάδο της εστίασης ανοίγοντας καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο νησί μας.

Ένα αντιπροσωπευτικό παράδειγμα αποτελεί η πρωτοβουλία του Κώου Ανδρέα Δεπασκουάλ να κάνει πράξη την ιδέα του δημιουργώντας ένα cocktail bar με την δυνατότητα του take away αλλά και της υπηρεσίας delivery.

Πρόκειται για ένα νέο μαγαζί, που προσφέρει κοκτέιλ για όλα τα γούστα, λανσάροντας παράλληλα μία ολοκληρωμένη ιδέα στον χώρο της διασκέδασης με δροσιστικά και εύγευστα κοκτέιλ που πραγματικά εντυπωσιάζουν, και έχουν ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών θαμώνων. Εξάλλου η νέα αυτή επιχειρηματική κίνηση ταιριάζει ιδανικά με την φιλοσοφία της εποχής, ειδικά προσαρμοσμένη στις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού της Κω.

Ο ιδιοκτήτης αλλά και εμπνευστής αυτής της πρωτότυπης ιδέας μίλησε στο Kos TV για την δυσκολία υλοποίησης του εγχειρήματος, ενώ τοποθετήθηκε εκτενώς και για το πως πήρε την απόφαση να κάνει αυτό το νέο επαγγελματικό βήμα εν μέσω πανδημίας.

Ρεπορτάζ