Άλλαξε η εικόνα της πλατείας Διαγόρα, μετά τις αισθητικές παρεμβάσεις του Δήμου της Κω
Τοπικά
27/04/2021

Αισθητική παρέμβαση στην πλατεία Διαγόρα πραγματοποίησε ο Δήμος της  Κω, φυτεύοντας μια αιωνόβια ελιά, μέσα σε μια πετρόχτιστη κατασκευή  η οποία είναι και παγκάκι ,σε μια από τις πιο πολυσύχναστες πλατείες της πόλης μας. 

Οι μόνιμοι κάτοικοι και οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην πλατεία Διαγόρα, δηλώνουν ενθουσιασμένοι από την μεγάλη αυτή αλλαγή. Ο κ. Μανόλης Ζορμπάς τόνισε πως τέτοιες παρεμβάσεις είχαν πολλά χρόνια να γίνουν στην πλατεία. Η εκπαιδευτικός και φωτογράφος Σοφία Καραγιάννη, είναι μόνιμη κάτοικος της συγκεκριμένης περιοχής, η οποία με αγάπη για τη γειτονιά της, αναφέρεται  μέσα από το blog που διατηρεί,   για το σιντριβάνι, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό αλλά και για τις ποσπερίδες στο σημείο και φυσικά  τη μεγάλη αλλαγή με την ελιά, που αγκάλιασαν οι μόνιμοι κάτοικοι της πλατείας Διαγόρα.

Οι εργασίες ξεκίνησαν 18 Μαρτίου και ολοκληρώθηκαν χθες με τη φωταγώγηση του. Σημαντική ήταν η συμβολή του εργοταξίου και της υπηρεσίας Πρασίνου του δήμου της Κω. Ο δήμαρχος Κω, Θ.Νικηταράς, ο αντιδήμαρχος Σταμάτης Καμπουράκης και ο υπεύθυνος Πρασίνου Μ.Καματερός βρέθηκαν χθες στη πλατεία Διαγόρα για να δουν από κοντά την αποπεράτωση των εργασιών .

Ευχαριστούμε την κ.Σοφία Καραγιάννη Εκπαιδευτικό και φωτογράφο, για το φωτογραφικό υλικό που χρησιμοποιήσαμε στο ρεπορτάζ.

                                                   ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΙΑΓΟΡΑ

ΕΙΚΟΝΑ  ME ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ                                                       ΕΙΚΟΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΙΑ

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ