Συμμετοχή των στελεχών της Π.Π. του Δήμου Κω στην τηλεδιάσκεψη του Περιφερειακού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Δωδ/σου
Τοπικά
27/04/2021

Με αφορμή την επικείμενη αντιπυρική περίοδο συνεδρίασε μέσω τηλεδιάσκεψης το Συντονιστικό Όργανο της Πολιτικής Προστασίας Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με την συμμετοχή και των υπηρεσιακών στελεχών της Πολιτικής προστασίας του Δήμου Κω. Στη σύσκεψη, που έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης, συζητήθηκαν θέματα σχεδιασμού, συντονισμού και δράσεων Πολιτικής Προστασίας για την πρόληψη και αντιμετώπιση ενδεχόμενων κινδύνων λόγω του συχνού φαινομένου εκδήλωσης δασικών πυρκαγιών κατά τους θερινούς μήνες.
Με την ευκαιρία της σύσκεψης, ο Αντιδήμαρχος Σταμάτης Καμπούρικης ευχαρίστησε όλα τα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας αλλά και όλες τις ομάδες εθελοντών για την πραγματικά εξαιρετική δουλειά, την οποία έχουν καταβάλει το τελευταίο διάστημα σε συνθήκες αντίξοες, λόγω της πανδημίας, ενώ τόνισε ότι η πολιτική προστασία του Δήμου Κω βρίσκεται σε ένα πολύ υψηλό επιχειρησιακό επίπεδο γεγονός που αναγνωρίζεται από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. Ο επιχειρησιακός συντονιστής της Π.Π. Και ο τεχνικός σύμβουλος σημείωσαν από κοινού ότι κρίνεται επιβεβλημένος ο απόλυτος συντονισμός των ενεργειών όλων των εμπλεκόμενων φορέων για την ορθή και έγκαιρη πρόληψη αλλά και αποτελεσματική αντιμετώπιση ενδεχόμενων δασικών πυρκαγιών.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ