Καταγγελία συμπολίτη:''Περιμέναμε 2 ώρες το ασθενοφόρο στο Πυλί με ασθενή σε επιληπτική κρίση''
Τοπικά
25/02/2021

Ένα περιστατικό που πιστοποιεί το επίπεδο των δομών υγείας στο Νησί συνέβη για ακόμα μία φορά εχθές το απόγευμα. Κάποιοι συμπολίτες μας από το Πυλί, κάλεσαν το απόγευμα το ασθενοφόρο, καθώς ένας συμπολίτης μας έπαθε επιληπτική κρίση και έχρηζε άμεσης μεταφοράς του. όταν επικοινώνησαν με το ασθενοφόρο, τους απάντησαν ότι το ασθενοφόρο βρίσκεται σε άλλο περιστατικό και ότι δεν μπορούσε να τους εξυπηρετήσει αυτή τη στιγμή.

Ευτυχώς για καλή τους τύχη, έμενε κοντά ο γιατρός του Κ.Υ. Αντιμάχειας κ. Αναστάσιος Μεταξάς, τον οποίο και κάλεσαν και όπως μας λένε, έσωσε την ζωή του ασθενούς.

Όταν δε ξαναπήραν στο νοσοκομείο για να δουν τι γίνεται με το ασθενοφόρο, προς μεγάλη τους έκπληξη, άκουσαν να τους απαντούν, ότι δεν είχαν καμία κλήση για περιστατικό στο Πυλί. Έτσι λοιπόν το ασθενοφόρο έφθασε να παραλάβει και να μεταφέρει τον άνθρωπο, δύο ώρες μετά.

Οι συγγενείς του ασθενούς είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένοι με την όλη αυτή κατάσταση και ζητούν από τους αρμόδιους, να κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες για να μην ξανασυμβεί παρόμοιο περιστατικό, που ίσως την επόμενη φορά, να αποβεί και μοιραίο για κάποιον συμπολίτη μας.

 

Πηγή: www.vimatisko.gr