Με κάθε επισημότητα ο Αγιασμός στο ΕΠΑΛ Κω
Τοπικά
10/09/2024

Παρουσία της  Επάρχου,Μ Κω Νισύρου Ντίνας Σβυνου και του Αστυνομικού διευθυντή Θέμη Καλαμάτα πραγματοποιήθηκε σήμερα από τον Μητροπολίτη μας, ο αγιασμός στο ΕΠΑΛ Κω ο οποίος εξέφρασε  τη χαρά του, για την ανάπτυξη του σχολείου .

Ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Φίλιππος Παπανικολάου, τόνισε  την προτεραιότητα του ΕΠΑΛ για ψηφιακή ανάπτυξη με πολλά προγράμματα που θα εφαρμοστούν τη φετινή χρονιά.

Η έπαρχος Κω σημείωσε πως  το ΕΠΑΛ είναι ένα από τα πιο δημιουργικά σχολεία και εξέφρασε  το θαυμασμό της στο δημιουργικό έργο του διευθυντή και του εκπαιδευτικού προσωπικού .

Ο Αναπληρωτής αστυνομικός διευθυντής κ.Καλαματας,  επισήμανε πως κάθε Αγιασμός σηματοδοτεί μια νέα αρχή και ένα σκαλοπάτι μάθησης. Παρότρυνε τους μαθητές να κυνηγούν τα όνειρα τους και να είναι δίπλα στη θρησκεία μας . Έναν σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε η πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Σέβη Κουλάκης, η οποία καλωσόρισε τα πρωτακια και υπογράμμισε πως ο σύλλογος θα σταθεί δίπλα στις ανάγκες των μαθητών και των εκπαιδευτικών. Αξίζει να υπογραμμιστεί πως το ΕΠΑΛ Κω ήταν το μόνο σχολείο στην πόλη που ανεκρουσε τον Εθνικό ύμνο με  έπαρση της σημαίας.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ