Η απάντηση των εργαζομένων στην Μαρίνα Κω για το δείπνο με τα μέλη του Δ.Σ.
Τοπικά
30/08/2024

Εμεις, οι εργαζόμενοι στη μαρίνα Κω, αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε την λύπη και την αγανάκτηση μας για την επιστολή <ανώνυμου>, στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, που αφήνει υπονοούμενα για την βραδιά προς τιμήν μας.

 Πίσω απο την ανωνυμία, ποιος  και γιατί κρύβεται; Εμείς, οι απλοί εργαζόμενοι χρόνια τώρα στην μαρίνα, έχουμε δώσει  πραγματικά τη ζωή μας. Χαιρόμαστε που η μαρίνα σαν επιχείρηση είναι κερδοφόρα και εμείς με την δουλειά μας συμβάλλουμε για αυτό. 

Το ότι η διοίκηση  αφιέρωσε μια πολύ όμορφη βραδιά  σε εμάς και στις οικογένειες μας, σαν  αναγνώριση της προσπάθειας μας στη δουλειά μας, είναι πολύ σημαντικό για όλους μας. 

Είμαστε άνθρωποι και εμείς.  Συνεργαζόμαστε  με όλες τις δημοτικές αρχές και παλεύουμε μαζί τους για το καλύτερο. Κρίμα για την  μικροψυχία του γνωστού <άγνωστου>.

 

Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΩ

Αναγνώστης: 3500 χιλιάδες ευρώ για τραπέζι στη Μαρίνα

 
 
 

3500 χιλιάδες ευρώ για τραπέζι στη Μαρίνα

 

Καλά ο κύριος Καλέργης δεν ήταν αυτός που έβαλε θέμα την οικονομική βιωσιμότητα της μαρίνας στον Μύρων Φλουρή γ.γ τουριστικής πολιτικής ανάπτυξης παρουσία του δημάρχου θ.Νικηταρά στο γραφείου δημάρχου;
Χθες στις εγκαταστάσεις της μαρίνας, στην προβλήτα Α συγκεκριμένα,πραγματοποιήθηκε τραπέζι για την ενδυνάμωση των σχέσεων του προσωπικού και των μελών του ΔΣ αλλά και την ενίσχυση του ομαδικού πνευματος και σύσφιξης σχέσεων διοίκησης εργαζομένων κόστους 3500 χιλιάδων ευρώ όπως γράφει και το έγγραφο που αναρτήθηκε στο διαύγεια/

Αναγνώστης