Η απάντηση του Αντιπροέδρου της Κοινότητας Πυλίου Σ. Στούππου, για την απαγόρευση της μπάλας στην Πλατεία Πυλίου
Τοπικά
04/07/2024

Μετά και τα τελευταία γεγονότα και την έκταση που έχει πάρει η "ανακοίνωση" μου ως αντιπροέδρου της κοινότητας Πυλίου, οφείλω να τοποθετηθώ, ξεκαθαρίζοντας κάποια πράγματα.

Είναι γεγονός πως πριν λίγες ημέρες, τοποθέτησα σε διάφορα σημεία πέριξ της πλατείας τις εκτυπωμένες Α4 σελίδες όπως ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Στόχος αυτής μου της πράξης, δεν ήταν σε καμία περίπτωση να αποτρέψω τα παιδιά από το να παίζουν στην πλατεία γενικότερα, αλλά να παίζουν ποδόσφαιρο, δηλαδή παιχνίδι με μπάλα. Και αυτό, γιατί αφενός υπήρξαν παράπονα από επιχειρηματίες της περιοχής ότι ενοχλούνται οι πελάτες, αφετέρου, ότι όλο αυτό το διάστημα προκαλούνται εκτεταμένες ζημιές.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα μέσα στα γήπεδα, το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου. Δεν θα υπονοούσα σε καμία περίπτωση ότι τα παιδιά δεν πρέπει να παίζουν ποδόσφαιρο ή ότι δεν θα πρέπει να παίζουν γενικότερα. Όλοι με γνωρίζετε ως άνθρωπο. Και γνωρίζετε ότι και τα παιδιά αγαπώ και για τον τόπο μου νοιάζομαι. 

Παρόλα αυτά, αντιλαμβανόμενος την αναστάτωση που προκάλεσε η ανακοίνωση μου, ζητώ συγνώμη, αν αυτή παρερμηνεύτηκε. Θεωρώ ότι είναι μια καλή ευκαιρία παρόλα αυτά, να συζητήσουμε όλοι μαζί δημοτική Κοινότητα, Δήμος, Αθλητικοί Σύλλογοι, γονείς για τη διασφάλιση ελεύθερων χώρων στα παιδιά μας, για να μπορούν να παίζουν και να ψυχαγωγούνται ανεμπόδιστα.

Αντιπρόεδρος Κοινότητας Πυλίου

Σταμάτης Στούππος