Ένα ευχάριστο σαββατιάτικο πρωινό, με τη γνωριμία των νέων προϊόντων της Pandrosia!
Τοπικά
11/05/2024

Την Pandrosia λίγο πολύ, τη γνωρίζουν όλοι όσοι κατάγονται από την Κω, μιας και ταξιδεύει τη φήμη της και σε άλλα μέρη της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού, μέσω των βιολογικών της προϊόντων με κύριο συστατικό την αλόη βέρα η οποία καλλιεργείται στο νησί, και χρησιμοποιείται για τη δημιουργία αυτών των φυσικών προϊόντων διατροφής και περιποίησης. 

Η Pandrosia, αποτελεί μία οικογενειακή επιχείρηση. Μια υγιή, «πράσινη» εταιρία της οικογένειας Δρόσου η οποία έχει βαθιές ρίζες, στο πανέμορφο νησί της Κω.

Το πρωινό λοιπόν του Σαββάτου 11 Μαϊου, η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Pandrosia, Κρυσταλλένια Δρόσου καλωσόρισε τους φίλους της εταιρείας στη φάρμα της στην περιοχή του Ασφενδιού-Πυλί, όπου σε ευχάριστο περιβάλλον παρουσίασε με την αξιόλογη ομάδα της, τα νέα προϊόντα περιποίησης, με ιδιαίτερη καλεσμένη τη δημοσιογράφο και beauty editor Έφη Ανέστη!

Στην όμορφη εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, ο Αντιπεριφερειάρχης Μπάμπης Ναβροζίδης, οι Αντιδήμαρχοι Σταματία Κανταρζή και Κατερίνα Χατζηθωμά, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Διονυσία Τελλή, ο Πρόεδρος του ΔΗΡΑΣ Σταμάτης Πης και η Εντεταλμένη Σύμβουλος Αθλητισμού Διονυσία Γιαννούλη.

 

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ