Δημ.Συμβούλιο Κω: Ψηφίστηκε από τις τρεις παρατάξεις,πλην της Δυν.Αλλαγής, η καταβολή σε χρήμα των Μέσων Ατομικής Προστασίας στους δικαιούχους εργαζόμενους του Δ.Κω ('20-'21)
Τοπικά
18/07/2022

Λήψη απόφασης για την καταβολή σε χρήμα των Μέσων Ατομικής Προστασίας (Μ.Α.Π.) στους δικαιούχους εργαζόμενους του Δήμου Κω των ετών 2020 – 2021 (Εισηγητής: Δήμαρχος, κ. Θεοδόσης Νικηταράς).

Η διαδικασία για την αποτίμηση σε χρήμα των μέσων ατομικής προστασίας, είναι μία επίπονη διαδικασία για να παράξουμε αποτέλεσμα. Αυτή η διαδικασία ξεκίνησε το 2014 που ήμουν αντιδήμαρχος. Αυτή δημοτική αρχή εκπόνησε τη μελέτη για να γίνει αποτίμηση σε χρήμα τα έτη 2019-21. Το σύνολο του ποσού είναι περίπου 152 χιλ. ευρώ. Ένα ευχαριστώ στα στελέχη του δήμου , στη γραμματέα του δήμου που συνεργάζεται αποτελεσματικά με την αντιδήμαρχο Γ.Κασιώτη. Υπάρχει άριστο επίπεδο σχέσεων με το Σωματείο Εργαζόμενων και τον κ.Αλάβανο.

Μ.ΑΛΑΒΑΝΟΣ

Ευχαριστώ για τη συνεργασία. Για να ολοκληρωθεί μία διαδικασία περνάνε δύο με δυόμιση χρόνια και φταίει η έλλειψη προσωπικού. Σαν σύλλογος βάλαμε προτεραιότητα το θέμα υποστελέχωσης όλων των υπηρεσιών του δήμου μας. Προτείναμε οι διαγωνισμοί να γίνονται πολυετής. Θα θέλαμε μία ομόφωνη απόφαση, θα μας έδινε μεγάλη χαρά, αλλά με μεγάλη απογοήτευση είδα τη μείζων αντιπολίτευση να αποχωρεί.....

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ

Ι.ΡΟΥΦΑ

Οι άλλοι δήμοι έχουν στείλει τις λίστες , απλά δεν αναρτήθηκαν στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Δε μπορείς να λες ότι ενδιαφέρομαι για την ασφάλεια και την υγεία των εργαζόμενων μου κάθε 3 με 4 χρόνια. Εμείς οτιδήποτε είναι να πάρουν οι εργαζόμενοι θα ψηφίσουμε να το πάρουν. Οι εργαζόμενοι δεν είναι μόνο σημαντικοί πριν τις εκλογές ή όταν είναι ως ακροατήριο ψηφοφόροι.

Κ.ΜΑΚΡΗ

Είναι απαράδεκτο ένα δικαίωμα των εργαζόμενων να μην εφαρμόζεται και πρέπει να καταγγέλεται. Αυτά τα ποσά θα πρέπει να αφορούν όχι μόνο τους εν ενεργεία εργαζόμενους αλλά και σε αυτούς που ήταν πχ.με σύμβαση.

Γ.ΚΑΣΙΩΤΗ

Θα συμφωνήσω με το δήμαρχο και τον κ.Αλάβανο, ότι θα έπρεπε να πάρουμε σύσσωμοι την απόφαση λόγω του σπουδαίου έργου που επιτελούν οι υπάλληλοι του Δήμου, ιδιαίτερα στο χώρο της καθαριότητας, του ηλεκτροφωτισμού, του πρασίνου , του Βοήθεια στο σπίτι κ.α.

Σ.ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ

Νιώθω την υποχρέωση να μιλήσω για τους ανθρώπους της Υπηρεσίας που δραστηριοποιούμαι τα τελευταία 3 χρόνια και να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέλφους στην αποκομιδή και στο πράσινο.

Σ.ΒΛΑΧΟΥ

Μπράβο στο Όραμα και Δράση και τη Λαϊκή Συσπείρωση που παρέμειναν και δείχνουν ότι ενδιαφέρονται για τους συνδημότες τους με πράξεις όχι με λόγια. Οι εργαζόμενοι είναι ιδιαίτερα σημαντικό να νιώθουν ασφαλείς.

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΟΜΟΦΩΝΑ

Ρεπορτάζ