Δημοτ.Συμβούλιο Κω: Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία η 2η υποχρεωτική αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων εξόδων Δ.Κω οικονομικού έτους 2022
Τοπικά
16/07/2022

Εγκρίθηκε η 2η υποχρεωτική αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων Δήμου Κω οικονομικού έτους 2022-τροποποίηση τεχνικού προγράμματος. Εισηγητής ήταν ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών , κ. Αλέξανδρος Χρυσόπουλος ο οποίος ανέφερε πως πρόκειται για τη δεύτερη επιχορήγηση η οποία έχει περάσει από την οικονομική επιτροπή από 07.06.22. Πρόσθεσε πως έχουν γίνει κάποια σημαντικά γεγονότα που δε μπορούν να μείνουν εκτός αναμόρφωσης.

Ακολούθησαν τοποθετήσεις από δημοτικούς συμβούλους και την επικεφαλής του Οράματος Ιωάννα Ρουφά.

 

ΔΑΥΙΔ ΓΕΡΑΣΚΛΗΣ

Είναι εθελοντική , όχι υποχρεωτική. Όλα πρέπει να τα περιμένουμε από εσάς.  Οι αλλαγές είναι περισσότερες από την αναμόρφωση. Είναι η πρώτη χρονιά που λειτουργείτε σαν δημοτική αρχή υπό κανονικές συνθήκες. Δώσατε εξετάσεις και έχετε αποτύχει. Θα καταψηφίσουμε.

ΙΩΑΝΝΑ ΡΟΥΦΑ

Η εισήγηση με τον τρόπο που έγινε, δεν προδιαθέτει κανέναν ούτε για τοποθέτηση. Ο δήμος είναι κλινικά νεκρός. Δε μας έχει μείνει κουράγιο ούτε για να ασκήσουμε κριτική. Ένα μπάχαλο...

Τέλος τοποθετήθηκε ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς.

ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Ο δήμος της Κω τρέχει πράγματα, δουλεύει με προγραμματισμό και δουλεύει σκληρά καθημερινά. Όταν στο θέμα του προυπολογισμού αναφέρεστε στην Κέφαλο, είστε απελπισμένοι. Δεν πρόκειται να αφήσουμε τίποτα να πέσει κάτω, απέναντι σε μία αντιπολίτευση που δεν έχει να προσφέρει τίποτα. Αντί να ομονοούμε, δείχνουμε στους πολίτες αυτήν την εικόνα. Με ηρεμία και ομαλότητα θα πορευτούμε.

Ρεπορτάζ