Δημοτ.Συμβούλιο Κω: Αποχώρησε σύσσωμη στο 2ο θέμα η ᾽Δύναμη Αλλαγής᾽, προφασιζόμενη υποχρεώσεις
Τοπικά
16/07/2022

Η παράταξη της Δύναμης Αλλαγής, ακολουθώντας τον επικεφαλής της Γιώργο Κυρίτση, αποχώρησε από το χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο σύσσωμη προφασιζόμενη υποχρεώσεις, μόλις μετά το 2ο Θέμα της ημερήσιας διάταξης που αφορούσε την έγκριση της τριμηνιαίας έκθεσης προυπολογισμού εσόδων-δαπανών Δήμου Κω Α᾽τριμήνου 2022.

Ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς στην τοποθέτηση του , λίγο πριν την ψηφοφορία ανέφερε:

Ευθεία προσβολή η αποχώρηση της Δύναμης Αλλαγής .

Άνθρωποι των παρασκηνίων και των διαδρόμων δε θα γίνουμε. Τότε...εργαζόμενοι έκλαιγαν στους διαδρόμους.

Όταν αναλάβαμε, η δημοτική μηχανή ήταν αφημένη στην τύχη της. Μετά ήρθε ο κορονοιός. Αποφασίσαμε να κόψουμε έργα για να δώσουμε τη δυνατότητα στους συνανθρώπους μας να δουλέψουν. Κάτι που δεν αποτυπώνεται στα χαρτιά αλλά στην εικόνα του νησιού.

Κατηγορούμαι πως αφήνω τα φώτα του γραφείου μου ανοιχτά για να φαίνεται ότι δουλεύω. Δηλώνω λοιπόν πως δε δουλεύω τον κόσμο. Τα φώτα του γραφείου μου μένουν ανοιχτά για να μη μένει το μέγαρο σκοτεινό και γκρίζο. Αύριο λοιπόν (σ.σ σήμερα) στις 21:00 θα φωταγωγηθεί όπως του αξίζει , για να σβήσουν επιτέλους του γραφείου μου.

Προτείνω σε αυτούς που μας κατηγορούν για μηδενικό έργο , να κάνουν μία βόλτα στο νησί. Στην Αγ.Μαρίνα, στο Ζηπάρι με τα 7χλμ. πεζοδρόμια, στο πάρκινγκ στην είσοδο της πόλης, 330.000 ευρώ ασφαλτικά θα αρχίσουν να υλοποιούνται στην Κέφαλο και θα συνεχιστούν στο δήμο Δικαίου, στο Μαρμάρι, στο Λινοπότη....

Ρεπορτάζ