Χαμόγελα αισιοδοξίας στο πανηγύρι της Ζωοδόχου Πηγής στην Παναγία Τσουκαλαρία με ζωντανή μουσική & άφθονο φαγητό
Τοπικά
29/04/2022

Επέστρεψε το πανηγύρι της Ζωοδόχου Πηγής στην Παναγία Τσουκαλαριά στη ζωή των συμπολιτών μας, δυο χρόνια μετά την αποχή λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ένα ολοήμερο γλέντι έχει στηθεί στον προαύλιο χώρο του εξωκλησιού που σήμερα εορτάζει με παραδοσιακή μουσική, φαγητό που επιμελήθηκαν οι γυναίκες της αδελφότητας του Ι.Ν Αγ.Αθανασίου Πλατανίου και άφθονο ποτό.

Πολλοί ήταν εκείνοι που μπήκαν νωρίς στο χορό, εκφράζοντας τη θέλησή τους για ξεφάντωμα!

Παρόντες στο πανηγύρι της Ζωοδόχου Πηγής ήταν, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Σέβη Βλάχου, ο Αντιδήμαρχος, Σταμάτης Πης, η ειδική σύμβουλος Δημάρχου σε θέματα Πρόνοιας, Σταματία Κανταρζή αλλά και ο πατέρας Αναστάσιος, εφημέριος της ενορίας του Αγ. Αθανασίου-Αρχαγγέλου Γαβριήλ Πλατανίου, στην οποία ανήκει το εξωκκλήσι της Παναγιάς Τσουκαλαριάς.

Ο πατήρ Αναστάσιος, μιλώντας στην κάμερα του Kos Tv, ευχεται ''Χριστός Ανέστη'' με υγεία και χαρά και δηλώνει ευτυχής που σήμερα πραγματοποιείται ξανά ένα πανηγύρι που οι Κώοι αγαπούν ιδιαίτερα. 

Στο σημερινό πανηγύρι στην Τσουκαλαριά τη διασκέδαση του κόσμου έχουν αναλάβει οι Στέφανος Κώστογλου, Δημήτρης Κεφαλιανός και Νίκος Μάμμης. 

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ