Παρουσιάστηκε σήμερα στα γραφεία της ΔΕΥΑ Κω, η νέα εφαρμογή Smart Ville App για τους δημότες-καταναλωτές
Τοπικά
17/02/2022

Παρουσιάστηκε σήμερα στα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Άδρευσης Κω, η νέα εφαρμογή Smart Ville App για τους δημότες, καταναλωτές της ΔΕΥΑΚ. Πρόκειται για μία έξυπνη εφαρμογή και ένα ισχυρό εργαλείο στα χέρια του καταναλωτή, ο οποίος πλέον θα μπορεί να ελέγχει την κατανάλωση του, να πληρώνει τους λογαριασμούς του και να μπορεί να ειδοποιηθεί σε περίπτωση διαρροής. Η νέα αυτή εφαρμογή τονίζει ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Κώστας Ζαχαρός, θα αναβαθμίσει την καθημερινότητα του πολίτη αλλά και τις υπηρεσίες της επιχείρησης, ενώ τόνισε πως είναι η πρώτη ψηφιακή ΔΕΥΑ που διαχειρίζεται το νερό της Πανελλαδικά.

Το application θα είναι αρκετά εύκολο στη χρήση και οι καταναλωτές θα μπορούν να μπαίνουν με τους κωδικούς του taxisnet. Επίσης, θα είναι διαθέσιμο σε σύντομο χρονικό διάστημα και θα είναι συμβατό  με Androids, iOS και Web.

Παρόντες και ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Κωνσταντίνος Χόνδρος, η Διευθύντρια της επιχείρησης Ευτυχία Παπαλεξίου και ο υπάλληλος της ΔΕΥΑΚ Αντώνης Κασσιώτης. Τις λεπτομέρειες του νέου αυτού application έδωσε ο CEO της Ianic SA στην οποία ανήκει η εφαρμογή, Άγγελος Δραγκόλας. 

 

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ