«Ταξίδεψε» το κοινό της Κω στην κατάμεστη Μαρίνα ο Παντελής Θαλασσινός
Πολιτισμός
15/09/2024

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συναυλία του καταξιωμένου καλλιτέχνη Παντελή Θαλασσινού, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων των Θερινών «Ιπποκρατείων» 2024 από Τμήμα Πολιτισμού. Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, στην γεμάτη από κόσμο Μαρίνα, ο δημοφιλής τραγουδοποιός προσέφερε μία βραδιά γεμάτη συγκίνηση, με τραγούδια που αγαπήθηκαν από μικρούς και μεγάλους.

Η συναυλία ξεκίνησε με τη μοναδική ερμηνεία του Παντελή Θαλασσινού, ενώ στη σκηνή τον συνόδευε η Φιλαρμονική του Δήμου Κω υπό την διεύθυνση του μαέστρου Νίκου Γκαναβούρα, προσδίδοντας μια ξεχωριστή μουσική διάσταση στις συνθέσεις του. Το κοινό ανταποκρίθηκε θερμά, τραγουδώντας μαζί με τον καλλιτέχνη αγαπημένα κομμάτια και γεμίζοντας το χώρο με ένα θετικό κλίμα.

Η βραδιά αποτέλεσε μία ξεχωριστή στιγμή στα φετινά Θερινά «Ιπποκράτεια» ενώ οι ερμηνείες του Παντελή Θαλασσινού σε συνδυασμό με την εκτέλεση της Φιλαρμονικής, κέρδιζαν διαρκώς το χειροκρότημα του κοινού, καθιστώντας την εκδήλωση μία από τις πιο αξέχαστες του καλοκαιριού.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ