Στον “Έρωτα και στο Ρεμπέτικο”, μας ταξίδεψε η μουσική βραδιά με την Κατερίνα Τσιριδου και την Μαρία Σιούτα, στο θεατράκι της Καρδάμαινας
Πολιτισμός
03/09/2024

Μια υπέροχη μουσική βραδιά , παρουσιάστηκε την Τρίτη 3 του Σεπτέμβρη  2024, στο θεατράκι της Καρδάμαινας στην Κω με την παράσταση “ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ”, με την Κατερίνα Τσιρίδου, η οποία  όπως πάντα "ταξίδεψε" το κοινό με την γνήσια ρεμπέτικη φωνή της. Τα κείμενα επιμελήθηκε και αφηγήθηκε με μοναδικό  τρόπο, η συγγραφέας Μαρία Σιούτα.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Δήμο Κω-τμήμα πολιτισμού- σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καρδάμαινας «Η Αργώ».

Κιθάρα και φωνή Νίκος Πρωτόπαπας, Βιολί Κυριάκος Παππούλης και μπουζούκι ο Ηλίας Παπαηλίας.

Χόρεψαν οι χορευτές του Πολιτιστικού Συλλόγου ο Θεόκριτος, οι οποίοι καταχειροκροτηθηκαν.

Το παρών έδωσαν η αντιδήμαρχος πολιτισμού τουρισμού Ματίνα Βουκελατου Χριστοδουλίδη,ο πρόεδρος της κοινότητας Καρδάμαινας Γιώργος Ψυρης, ο επίσης πρόεδρος της κοινότητας Ασφενδιού Σεβαστιανός Παρβερης, η δημοτική σύμβουλος Ειρήνη Χατζηχριστοφη, η πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων τμήμα Καρδάμαινας κ. Πριγκου Βαληνακη, η πρόεδρος του ΜΠΣ Θεόκριτος Γιάννα Γραβάνη και πλήθος κόσμου που πέρασε μια απολαυστική βραδιά με ρεμπέτικα τραγούδια και παραδοσιακούς χορούς, από το χορευτικό τμήμα του Θεοκριτου.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ