Γιώργος Νικητιάδης: Οι βουλευτές Δωδ/σου της  ΝΔ, περιφέρονται  και φωτογραφίζονται ως  μάγοι-πολιτικοί  υποσχόμενοι νέο Νοσοκομείο
Πολιτική
27/07/2021

Με αφορμή την υποβληθείσα παραίτηση του Ιατρού- διευθυντή της Παθολογικής Κλινικής κ. Μαυροειδή και την αναστάτωση που έχει προκληθεί στο Νοσοκομείο και την κοινωνία της Κω, ο τ. Υφυπουργός Πολιτισμού-Τουρισμού και Γραμματέας του Τομέα Τουρισμού του ΚΙΝΑΛ Γ. Νικητιάδης, επισημαίνει τα τεράστια κενά του Νοσοκομείου της Κω σε ότι αφορά στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Ο κ. Νικητιάδης ρίχνει αιχμές στους βουλευτές της περιοχής μας, πως αντί  να κάνουν  συγκεκριμένες ενέργειες κάλυψης των τεραστίων αυτών κενών του νοσοκομείου , οι βουλευτές της  ΝΔ στην περιοχή μας, περιφέρονται  και φωτογραφιζόνται ως  μάγοι-πολιτικοί  υπόσχοντας νέο Νοσοκομείο.

Η παραίτηση Μαυροειδή , αποτελεί το τελευταίο καμπανάκι προς την Κυβέρνηση, τον κ. Κικίλια και τους βουλευτές της Ν.Δ. τονίζει ο κ.Νικητιάδης ο οποίος προτρέπει τους βουλευτές  να ασχοληθούν σοβαρά  με το υπάρχον Νοσοκομείο της Κω .

Ρεπορτάζ