Δύναμη Αλλαγής :"Η σημερινή δημοτική αρχή έχει καθεστωτικά και αυταρχικά χαρακτηριστικά"
Πολιτική
19/06/2021

                                                                                                     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θα συνεχίσουμε να ελέγχουμε το καθεστώς , γιατί καθεστώς αποτελεί η σημερινή δημοτική αρχή με τον τρόπο που συμπεριφέρεται. Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-ΚΩΣ 2023’’ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: ‘’ Η σημερινή δημοτική αρχή έχει καθεστωτικά και αυταρχικά χαρακτηριστικά. Απέναντι σε ‘’ενοχλητικά ‘’ για την ίδια ερωτήματα, επιστρατεύει απειλές , προσπάθεια εκφοβισμού και κούφιες μηνύσεις.

Οι άνθρωποι αυτοί δεν είναι απλά ανίκανοι να διαχειριστούν το Δήμο και τις ανάγκες των πολιτών, διχάζουν το νησί, δημιουργούν κλίμα τρομοκρατίας απέναντι σε κάθε αντίθετη άποψη. Δεν τολμούν να δώσουν απαντήσεις , δεν μπορούν να κάνουν έργα, μπορούν μόνο να κάνουν μηνύσεις.

Η Δύναμη Αλλαγής δεν είναι παράταξη μιας χρήσης, που στήθηκε μόνο για τις εκλογές.

Έχει ιστορία, έχει βαθιές ρίζες, έχει στελέχη, έχει μαζί της ξεχωριστούς πολίτες της Κω, εκφράζει υπαρκτές κοινωνικές δυνάμεις στο νησί. Τα στοιχεία αυτά και μόνο, δείχνουν ότι δεν φοβόμαστε ούτε μπορούν να μας τρομοκρατήσουν πρακτικές, που ανήκουν σε άλλες εποχές. Θα συνεχίσουμε να ελέγχουμε το καθεστώς , γιατί καθεστώς αποτελεί η σημερινή δημοτική αρχή με τον τρόπο που συμπεριφέρεται.

Από εδώ και πέρα αρχίζουν για όλους αυτούς τα δύσκολα...Στο δημοτικό συμβούλιο, στην κοινωνία, σε κάθε δημοτική ενότητα και χωριό της Κω.

Με πρωτοβουλίες που θα αναδεικνύουν το προφανές σε όλους πλέον τους πολίτες της Κω: ότι το νησί δεν έχει δημοτική αρχή, δεν έχει δήμαρχο.

Η Κως Προς: Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης 2 χρειάζεται μια δημοτική αρχή που θα έχει σχέδιο, που θα κάνει έργα και θα στηρίζει την τοπική οικονομία, τον τουρισμό.