Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής βουλευτής Δημήτρης Μάντζος στην Κω
Πολιτική
27/09/2024

Την Κω επισκέφτηκε την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2024 ο βουλευτής επικρατείας και Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ -Κίνημα Αλλαγής Δημήτρης Μάντζος συνοδευόμενος από τη διευθύντρια του πολιτικού γραφείου του κ Νίκου Ανδρουλάκη και του βουλευτή Δωδεκανήσου Γιώργου Νικητιάδη, στο πλαίσιο των εσωκομματικών εκλογών του κόμματος, για την ανάδειξη νέου προέδρου, στις 6 και 13 Οκτωβρίου 2024. 

Ο Δημήτρης Μάντζος βρέθηκε  στην Κω, μετά την περιοδεία του σε Πάτμο και Κάλυμνο και συναντήθηκε με το δήμαρχο Κω Θεοδόση Νικηταρά και  στη συνέχεια με  στελέχη  της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής καθώς και φίλους  του κόμματος,  σε μια χαλαρή πολιτική συζήτηση στο καφέ  DaLuz, όπου είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν τις απόψεις τους για την πορεία του κόμματος.

Ο κ. Μάντζος τόνισε  πως κανείς δεν περισσεύει σε αυτή τη διεκδίκηση της προεδρίας και κοινός στόχος είναι η ανοδική πορεία του κόμματος, ενώ αναφέρθηκε στις διαδικασίες των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του για την ανοδική πορεία του ΠΑΣΟΚ και το αυξημένο ενδιαφέρον που υπάρχει το τελευταίο διάστημα από τον κόσμο. Επίσης τόνισε την αναγκαιότητα ισχυροποίησης του ΠΑΣΟΚ για μία αποτελεσματική αντιπολίτευση και κάλεσε τον κόσμο να συμμετάσχει στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη του νέου Προέδρου του Κόμματος..

 

 

Φωτογραφίες