Κατάμεστο το λιμάνι της Κω, στην συναυλία Ελληνοτουρκικής Φιλίας
Κως
29/09/2024
Με παλμό και συγκίνηση, η συναυλία Ελληνοτουρκικής Φιλίας 

Κατάμεστο από κόσμο το λιμάνι Μανδρακίου, στην Ελληνοτουρκική συναυλία φιλίας. Στόχος των εκδηλώσεων, η μετάδοση του μηνύματος της φιλίας και η προβολή των δύο Δήμων, για την ανάπτυξη πολιτιστικών ανταλλαγών και τουριστικών σχέσεων. 

Στις συναυλίες αδερφικής αλληλεγγύης, θα ακολουθήσει και μία στο Μπόντρουμ 11 Οκτωβρίου,  θα ακουστούν και στις δύο γλώσσες τραγούδια, γνωστά και αγαπημένα και στις δυο χώρες, από τους τραγουδιστές Λευτέρη Στεφανόπουλο, Didem Kasal Esentürk και Söylev Ezgi Uludağ. 

Στην παρουσίαση της εκδήλωσης, η δημοσιογράφος Ηλιάνα Πετρή και η Μινισε Κάραλη.

Οι μουσικοί που συμμετέχουν είναι οι : Τσαμπίκος Καματερός - πλήκτρα, Γιώργος Χατζηαντωνίου - μπουζούκι, Αντώνης Αυγουλλάς-κιθάρα, Σάκης Πιλάτος – μπάσο, Γιάννης Μαυρουδής- τύμπανα, σε μουσική διεύθυνση Τσαμπίκου Καματερού. 

Με συνθήματα, η "μουσική ενώνει", "τραγουδάμε για τη φιλία και την αδελφοσύνη"  "ενισχύουμε τους δεσμούς φιλίας" οι δύο δήμαρχοι Κω Θεοδόσης Νικηταράς και Αλικαρνασσού Ταμέρ Μανταλίντσι  έστειλαν μήνυμα γειτονικής φιλίας και συνεργασίας και απηύθυναν κάλεσμα συμμετοχής στο φεστιβάλ που θα γίνει στο Μπόντρουμ 11,12 και 13 Οκτωβρίου.

Αξίζει να σημειωθεί η παρουσία των Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κω στην συναυλία .

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ