Παράδοση υλικών στο ¨Σβουρένειο¨ ΚΔΑΠ ΜΕΑ για την παιδική εικαστική παρέμβαση σε ποδήλατα, τα οποία θα εκτεθούν σε κεντρικό σημείο της Κω
Κοινωνικά
20/01/2021

Στο πλαίσιο των δράσεων για την ανάπτυξη  του ποδηλατικού τουρισμού στην Κω, ο Δημήτρης Σαράντης ως συντονιστής Ανάπτυξης Ποδηλατικού Τουρισμού,  παρέδωσε σήμερα,  στην πρόεδρο της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ Διονυσία Τελλή , υλικά και χρώματα, με στόχο  την παιδική εικαστική παρέμβαση σε παλιά  ποδήλατα,  με τη φαντασία και δημιουργικότητα των παιδιών του Σβουρένειου  τα οποία  μετά, ο δήμος  θα  εκθέσει σε κεντρικό σημείο της Κω . Η συγκεκριμένη δράση είναι σε συνέχεια αυτής που είχε ξεκινήσει τον Νοέμβριο.

Ο κ. Σαράντης σημείωσε πως η δράση θα πραγματοποιηθεί και σε άλλα σχολεία,  και θα ζωγραφιστούν συνολικά περίπου 50 ποδήλατα. 

Η κ. Τελλή με την σειρά της ,ευχαρίστησε για την προσφορά τον κ. Σαράντη και τόνισε πως μέσα στς δράσεις στο Σβουρένειο ΚΔΑΠ ΜΕΑ βρίσκεται και το ποδήλατο, κάτι το οποίο τα παιδιά λατρεύουν. Η κ. Τελλή  ανακοίνωσε πως μέσα στις δράσεις του Σβουρένειου σε συνεργασία με τα Special Olympics  είναι η συμμετοχή των παιδιών στον ποδηλατικό γύρο.

Εκ μέρους του Σβουρένειου η κ. Ευαγγελία Χατζηστέργου ως επιστημονικό στέλεχος σημείωσε πως είναι τιμή για το σχολείο να πάρει μέρος σε μια τέτοια δράση που αφορά στο ποδήλατο  και στο περιβάλλον , ενώ τα παιδιά δήλωσαν ενθουσιασμό για τη συγκεκριμένη δράση καταθέτοντας την ανησυχία τους για την προστασία του περιβάλλοντος.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ