Διαγνωστικά τεστ Κορωνοϊού στον οικισμό Ρομά στην περιοχή Αγ. Βασιλείου από τον Δήμο και το Κέντρο Κοινότητας Ρομά Δήμου Κω
Κοινωνικά
18/12/2020

Διαγνωστικά τεστ Κορωνοϊού  στον οικισμό Ρομά στην περιοχή Αγ. Βασιλείου  πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμος  και το Κέντρο Κοινότητας Ρομά Κω. Εξήντα τεστ πραγματοποιήθηκαν συνολικά στους  κατοίκους οι οποίοι δήλωσαν  ικανοποιημένοι από την πρωτοβουλία του Δήμου για να αισθάνονται ασφαλείς οι ίδιοι κι όσοι συνεργάζονται μαζί τους. Η κ. Κανταρζή  υπεύθυνη κοινωνική πολιτικής δήμου Κω  παρευρέθηκε στον οικισμό Ρομά στην περιοχή Αγίου Βασιλείου, με την κοινωνική λειτουργό του Κέντρου Κοινότητας Ρομά Δήμου Κω Κλειώ Καββαδία  μαζί με το κλιμάκιο από ΕΟΔΥ που πραγματοποίησε τα τεστ .

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΩΣ18/12/2020

Το Κέντρο Κοινότητας με παράρτημα Ρομά Δήμου Κω σε συνεργασία με την Κινητή Μονάδα του ΕΟΔΥ πραγματοποίησε σήμερα 18/12/2020 rapidtests στον οικισμό Ρομά του Αγίου Βασιλείου.  Όλα τα δείγματα είναι αρνητικά.  Η διαδικασία θα επαναληφθεί την ερχόμενη Τρίτη με τη χρήση του μοριακού τεστ.

Ο Δήμος Κω σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ διενεργεί συνεχώς δειγματοληπτικούς ελέγχους τόσο στους εργαζόμενους όσο και στον γενικό πληθυσμό για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας. 

 

 

                                          Η ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

                                                                                         ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ &

                                                                                                                                        ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ

 

 

                                                                            ΚΑΝΤΑΡΖΗ ΣΤΑΜΑΤΙΑ

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ