Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις δρόμων στην Κω, με προτεραιότητα την αναβάθμιση της καθημερινότητας των πολιτών
Κοινωνικά
05/09/2024

Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις  από το δήμο της Κω, με  προτεραιότητα την αναβάθμιση της καθημερινότητας των πολιτών,  επισημαίνουν οι αντιδήμαρχοι Αλέξανδρος Χρυσόπουλος και Παναγιώτης Χατζηχριστοφής, οι οποίοι βρέθηκαν μαζί με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ Κω Κώστα Ζαχαρό και τον δήμαρχο Κω Θεοδόση Νικηταρά , σήμερα το πρωί, στις εργασίες ασφαλτόστρωσης στο δρόμο που συνδέει το Πλατάνι με τον επαρχιακό δρόμο ( από το σιδηρουργείο Καρδούλια), μετά τις εργασίες αντικατάστασης  του κεντρικού αγωγού Φ500 σε  ακτίνα 3,5 χλμ. . Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα έργα που έχει πραγματοποιήσει η ΔΕΥΑ Κω.

Ο  κ. Χρυσόπουλος επισήμανε πως οι εργασίες θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες σε Λινοπότι και Αντιμάχεια, ενώ συμβασιοποιήθηκε το σχέδιο οδικής ασφάλειας  με 660 χιλ.ευρώ.

Ο  Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Παναγιώτης Χατζηχριστοφής υπογράμμισε τον αγώνα που  γίνεται από τη δημοτική αρχή για να «Τρέξουν»  μελέτες και συμβάσεις των έργων, με στόχο την ποιοτική αναβάθμιση της καθημερινότητας των πολιτών.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ