Ενημερωτική συνάντηση Γονέων και Κηδεμόνων με τη Β' ΕΛΜΕ Δωδ/σου ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς
Κοινωνικά
09/09/2020

Ενημερωτική συνάντηση πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι η διοίκηση της  Β΄ΕΛΜΕ με Γονείς και Κηδεμόνες, ενόψει της νέας σχολική χρονιάς στην αίθουσα «Παλληκαρίδη» του 1ου Γυμνασίου.

Ο πρόεδρος της Β΄ΕΛΜΕ Στέλιος Κριαράς ενημέρωσε τους γονείς για τα τρέχοντα μέτρα που θα εφαρμοστούν από Δευτέρα στα σχολεία και τόνισε πως αίτημα της Β΄ΕΛΜΕ είναι εξασφάλιση όλων των προϋποθέσεων για ασφαλή έναρξη της νέας χρονιάς για μαθητές και εκπαιδευτικούς ενώ επανέλαβε το χρόνιο ζήτημα της έλλειψης κτιριακών υποδομών στο νησί μας. Αναφέρθηκε επίσης στα προβλήματα των σχολείων που αφορούν στην έλλειψη χώρων και έφερε ως παράδειγμα το 1ο Γυμνάσιο όπου  φέτος θα στεγάζονται ακόμα και 27 μαθητές σε τάξη.

Ο κ. Κριαράς αναφέρθηκε και στα θέματα καθαριότητας που επιβάλλονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα, πόσο δύσκολο είναι να εφαρμοστούν με λίγο προσωπικό στην καθαριότητα και πολλά παιδιά στις τάξεις. Κλείνοντας ο κ. Κριαράς κάλεσε τους γονείς να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση που διοργανώνεται  την Παρασκευή στη μία το μεσημέρι στην πλατεία Ελευθερίας.

Ακολούθησε συζήτηση με τους Γονείς και Κηδεμόνες. 

Την εισήγηση και τη συζήτηση που ακολούθησε μπορείτε να την παρακολουθήσετε από την επικαιρότητα στο kos tv.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ