Ο Δήμος Κω στην προεδρία του δικτύου Αρχαίων Ασκληπιείων από την 1η Σεπτεμβρίου 2022!
Κοινωνικά
20/07/2022

Ευχάριστες οι εξελίξεις για το νησί μας καθώς ο Δήμος Κω αναλαμβάνει την προεδρία του Δικτύου Αρχαίων Ασκληπιείων από την 1η Σεπτεμβρίου 2022.

Το Δίκτυο που μέχρι πρότινος αποτελείτο από τους Δήμους Επιδαύρου, Τρικκαίων και Κω, απέκτησε, χθες, ακόμα ένα μέλος, το Δήμο Αθηναίων.

Σε μια ξεχωριστή εκδήλωση στο Δημιαρχειακό Μέγαρο της πρωτεύσουσας της χώρας μας, ο Δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς, στην ομιλία του, τόνισε την σημασία που δόθηκε στον τόπο μας την πρώτη περίοδο της πανδημίας μέσω του διαφημιστικού σποτ που παρουσίασε την Ιπποκρατική Κω σε όλο τον κόσμο, υπογραμμίζοντας, παράλληλα, ότι η δύναμη μας, το συγκριτικό μας πλεονέκτημα, είναι η ιστορία και ο πολιτισμός μας.

Τον κ.Νικηταρά στην Αθήνα συνόδευσαν ο πρόεδρος του ΔΙΙΚ, Αριστοτέλης Παυλίδης και ο Αντιδήμαρχος, Σταμάτης Καμπουράκης.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, αποδέχθηκε με χαρά την ένταξη της πόλης του στο Δίκτυο Αρχαίων Ασκληπιείων, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου, σημείωσε τη σημασία της εισδοχής του νέου μέλους, του μεγαλύτερου Δήμου της Ελλάδας, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο νυν πρόεδρος του Δικτύου Αρχαίων Ασκληπιείων και Δήμαρχος Επιδαύρου, Τάσος Χρόνης.

 
Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ