Παρουσία πολλών προσκυνητών ο Εσπερινός της εορτής του Αγ. Παϊσίου στο φερώνυμο Ιερό Παρεκκλήσι της οικογένειας Ν.Χατζησεβαστού στο Αμανιού
Κοινωνικά
12/07/2022

Με περίσσια ευλάβεια και με την παρουσία πολλών πιστών τελέσθηκε χθες Δευτέρα 11 Ιουλίου ο Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας της εορτής του Αγίου Παϊσίου στο φερώνυμο Ιερό Παρεκκλήσι που ανήγειρε η οικογένεια Νεκτάριου & Άννας Καραγιάννη -Χατζησεβαστού, στο Αμανιού της Κω.

Τον εσπερινό τέλεσαν οι Ιερείς π. Νικόλαος Γρύλλης του Ευαγγελισμού Μαστιχαρίου, π. Ευτύχιος Παπαγεωργίου της Ευαγγελίστριας Ασφενδιού, π. Ιωάννης Σταυρόπουλος της Κοιμήσεως Θεοτόκου Ζιάς και π. Ιωάννης Καραγιάννης των Εισοδίων Θεοτόκου ΑμανιούΑμέσως μετά τον εσπερινό στην Παναγία Τριχερούσα στο Πυλί που εψάλη σχεδόν την ίδια ώρα έφτασε για να προσκυνήσει και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ.

Το δικό τους παρόν έδωσαν, μεταξύ αλλων, η Αντιδήμαρχος Κω, Γεωργία Κασσιώτη, ο πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών, Μάνος Μήτρου, η επικεφαλής της παράταξης ‘’Όραμα & Δράση’’, Ιωάννα Ρούφα, η Δημοτική σύμβουλος, Πόπη Κάννη, η περιφερειακή σύμβουλος Ν.Αιγαίου, Διονυσία Κασσιώτη και ο πρόεδρος Κοινότητας Ασφενδιού, Μιχάλης Γιωργαλλής. 

Μετά το τέλος του Εσπερινού οι οικοδεσπότες του παρεκκλησίου προσέφεραν στους προσκυνητές σπιτικά αλμυρά εδέσματα, δροσερό καρπούζι και γλυκά.

 

Με στοιχεία από aegeanews.gr

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ