Παιδικός Σταθμός Πυλίου: Ενθουσιασμός για το πρόγραμμα Erasmus Κω-Αττάλειας με ανταλλαγή μαθητριών βρεφοκομείας
Κοινωνικά
16/05/2022

 Ξεκίνησε σήμερα στο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Πυλίου, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Erasmus με την ανταλλαγή μαθητών κι εκπαιδευτικών ανάμεσα στην Κω και την Αττάλεια της Τουρκίας.

Σύμφωνα με τη διευθύντρια, Χρύσα Κιάρη, ο εν λόγω Παιδικός Σταθμός  θα φιλοξενήσει για τουλάχιστον ένα μήνα μαθήτριες βρεφοκομείας του ΕΠΑΛ της πόλης Κεπέζ της Αττάλειας, συνοδευόμενες από την εκπαιδευτικό, Μουρτζού Ταν Ουσλού, οι οποίες θα εφαρμόσουν τις δικές τους πρακτικές εκπαίδευσης στα μικρά παιδιά του νησιού μας, στο πλαίσιο μαθητείας με σκοπό την ανταλλαγή εκπαιδευτικών μεθόδων, γνώσεων κι εμπειριών.

Αυτό ακριβώς υπογραμμίζει και ο υπεύθυνος προγραμμάτων της Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττάλειας, Εγκίν Τζεγκίζ.

Σημειώνεται ότι το εν λόγω πρόγραμμα Erasmus στους Παιδικούς Σταθμούς Πυλίου και Ζηπαρίου πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του ΔΟΠΑΒΣ και του προέδρου, Παναγιώτη Χατζηχριστοφή, ο οποίος ενθαρρύνει εκπαιδευτικές και κοινωνικές δράσεις που ενισχύουν το αξιόλογο έργο που επιτελείται σε όλους τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς του νησιού μας. 

 

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ