Επίκαιρο και με μεγάλο ενδιαφέρον, το «Εργατικό Σεμινάριο» που διοργάνωσε η Κοιν.ΣΕΠ Οικονομολόγων Δωδ/σου στην Κω
Κοινωνικά
29/03/2022

Επίκαιρο και με μεγάλο ενδιαφέρον,  το εργατικό σεμινάριο  που διοργάνωσε στην Κω, η  Κοιν.Σεπ Οικονομολόγων Δωδεκανήσου  στο ξενοδοχείο ΚΩΣ , το Σάββατο 26 Μαρτίου, με εισηγητή τον κ.Πέτρο Ραπανάκη ,  ο οποίος ανέλυσε θέματα σχετικά με την Εργατική Νομοθεσία. Στόχος της εργατικής ημερίδας , η ενημέρωση και η συστηματοποίηση των  γνώσεων για  το σύνολο των εργατικών , ασφαλιστικών και μισθοδοτικών θεμάτων.

Ο πρόεδρος της ΚοινΣΕΠ Οικονομολόγων Δωδ/σου, Μιχάλης Μιχαήλ τόνισε  πως τα σεμινάρια αυτά, γίνονται σε όλα τα Δωδεκάνησα με στόχο τη συνεχή ενημέρωση και την ανάπτυξη συνεργειών μεταξύ οικονομολόγων, προς όφελος της κοινωνίας. Επίσης ο Κώος οικονομολόγος Ηλίας Χρυσόπουλος, αναφέρθηκε στο εργατικό και εργασιακό πλαίσιο, το οποίο αποτελεί κικεώνα λόγω των νομοθετικών αλλαγών και χρειάζεται  συνεχής ενημέρωση των οικονομολόγων. Ο εισηγητής του θέματος Πέτρος Ραπανάκης, οικονομολόγος με εξειδίκευση στα εργατικά, τόνισε  πως είναι πολλές οι προκλήσεις λόγω των συχνών αλλαγών στο νομοθετικό πλαίσιο και απαιτούνται συνέργειες. 
Μετά την ολοκλήρωση της  παρουσίασης  οι συμμετέχοντες έθεσαν σχετικές ερωτήσεις,  με το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων να μένει αμείωτο μέχρι το τέλος του σεμιναρίου.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ