Πραγματοποιήθηκαν οι κληρώσεις για το βόρειο συγκρότημα για την Β', Κ-16 και Κ-14
Αθλητισμός
15/09/2024

Mε την συμμετοχή των περισσότερων ομάδων του βορείου συγκροτήματος (Ήταν δύσκολο να έρθουν εκπρόσωποι απ’ τα άλλα νησιά) πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της Β’ κατηγορίας του Ομίλου νήσων, της Κ-16, της Κ-14 και του κυπέλλου του βορείου συγκροτήματος στις εγκαταστάσεις του Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω.

Ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος, Χρήστος Ψέλλας έκανε μια αναφορά στις ομάδες σε ότι αφορά τους κανονισμούς, τους τόνισε ότι οι ομάδες πρέπει να έχουν εγκαίρως τακτοποιημένα τα δελτία τους ενώ ιδιαιτέρως για την Β’ επισήμανε την δυσκολία που υπάρχει λόγω έλλειψης διαιτητών κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να ορίζονται και παιχνίδια καθημερινές.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην 2η θέση που μπορεί να δώσει άνοδο στην Α’ κατηγορία με τα κριτήρια της UEFA και με βάση και τους άλλους δύο ομίλους.

Στην συνέχεια και με την παρουσία των παιδιών της μικτής Δωδεκανήσου που πήραν πέρυσι την πρώτη θέση στην Ελλάδα αλλά και των κοριτσιών της μικτής πραγματοποιήθηκαν οι κληρώσεις.

Στην πρεμιέρα της Β’ κατηγορίας η νεοσύστατη Αστυπάλαια θα υποδεχτεί την Λέρου, ο Νικαγόρας την Αναγέννηση Ασφενδιού Β΄, οι Αργοναύτες τον ΠΑΟΚ Κω,  η Α.Ε Κως το Βαθύ και ο Ξάνθος Πάτμου τον Αντίμαχος.

Σε ότι αφορά το κύπελλο του βορείου συγκροτήματος με τις ομάδες της Α’ κατηγορίας να αγωνίζονται εκτός έδρας τα ζευγάρι είναι: Α.Ο Βαθύ – Καλυμνιακός, Αργοναύτες – Ξάνθος Πάτμου, Α.Ε Κως – Α.Ο Πυλίου, Νικαγόρας – Δόξα Καρδάμαινας και ΠΑΟΚ Κω – Αναγέννηση Ασφενδιού.

H κλήρωση της Β’ κατηγορίας

Η κλήρωση της Κ-16 του Ομίλου νήσων

Η κλήρωση της Κ-14 του Ομίλου νήσων 

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ