Η συνέντευξη τύπου του 3Χ3 Grand Series Kos στη Μαρίνα
Αθλητισμός
14/06/2024

Συνέντευξη τύπου πραγματοποιήθηκε στην Μαρίνα της Κω για το 3Χ3 Grand Series που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο στο νησί μας και δίνει το εισιτήριο της πρόκρισης στο Amsterdam WT Master. Στην Κω θα βρεθούν αθλητές από Ισραήλ, Κροατία, Ελβετία και Σερβία όπως και η Εθνική μας ομάδας 3X3 σε ένα διήμερο γεμάτο δράση και μπάσκετ.

Ο Δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς ευχαρίστησε την ΕΟΚ για την συνεργασία και παράλληλα κάλεσε τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών στην διοργάνωση ενώ και η εντεταλμένη σύμβουλος αθλητισμού και νεολαίας, Διονυσία Γιαννούλη ευχαρίστησε τους ανθρώπους της ομοσπονδίας και την Μαρίνα αλλά και τον πρόεδρο του Φοίβου, Νίκου Μιμερίνη που είχε την ιδέα για την υλοποίηση της διοργάνωσης.

Με την σειρά ο εκπρόσωπος της ομοσπονδίας, Νίκος Ζεϊμπέκης, αφού ευχαρίστησε τον Δήμο Κω και την Μαρίνα θέλησε να τονίσει ότι η διοργάνωση γίνεται με την στήριξη της FIBA, ότι θα δώσουν το παρών σπουδαίοι αθλητές αλλά είναι σημαντικό ότι θα αγωνιστούν και αθλητές Κ-16 και Κ-18 σε ηλικίες που πάντα η ΕΟΚ δίνει ιδιαίτερη προσοχή. Πρόσθεσε παράλληλα ότι στην Κω θα βρεθούν εκ μέρους της ΕΟΚ, ο Δήμος Ντικούδης και ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης.

Τον δικό τους χαιρετισμό στην διοργάνωση απηύθυναν ο πρόεδρος της Μαρίνας, Γιάννης Καλλέργης και ο διευθυντής, Αντώνης Δρόσος.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ