Γήπεδο Πυλίου: Μοιρασιά στο τελευταίο ματς των ''βυσσινί'' για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής
Αθλητισμός
10/04/2022

Στο 1-1 έμειναν Α.Ο Πυλίου & Αήττητος Σπατών    

Το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς έδωσε την Κυριακή 10 Απριλίου ο Α.Ο Πυλίου στο οποίο ήρθε ισόπαλος (1-1) με τον Αήττητο Σπατών, για την 22η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής. Οι γηπεδούχοι με αυτό το αποτέλεσμα έφτασαν τους 27 βαθμούς και ανανέωσαν το ραντεβού για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και του χρόνου. Ο Εμπουμπά έκανε το 1-0 στο 13’, ο Αυλωνίτης έφερε το ματς στα ίσια στο 50’ με το σκορ να μένει μέχρι το τέλος αφού στο 54΄ο Μπουρντένης μπλόκαρε το πέναλτι του Βεζιρτζόγλου.

Εικόνα

Στην πρώτη φάση του αγώνα οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ όταν στο 13’ ο Γεωργιάδης δοκίμασε τα πόδια του η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Εμπουμπά με κεφαλιά από κοντά έκανε το 1-0.  Οι γηπεδούχοι ήταν φλύαροι επιθετικά και στο 27’ είδαν τα Σπάτα να απειλούν με το σουτ του Ράγια να περνά άουτ. 

Οι δύο ομάδες έπαιζαν χωρίς ιδιαίτερες σκοπιμότητες και η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους ήρθε στο 39’ με σουτ του Αυλωνίτη να περνά άουτ. 

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση όταν στο 50’ ο Τοπουζλής έκανε λάθος, ο Αυλωνίτης το εκμεταλλεύτηκε και ισοφάρισε για την ομάδα του σε 1-1. 

Τέσσερα λεπτά αργότερα το Πυλί κέρδισε πέναλτι όταν στο 54’ ο Ασλάνι ανέτρεψε τον Εμπουμπά. Ο Βεζερτζόγλου ανέλαβε την εκτέλεση με τον Μπουρντένη να πέφτει σωστά και να μπλοκάρει στην αριστερή του γωνία.

Στο 58’ το σουτ του Αγγελή πέρασε άουτ ενώ οι “βυσσινί” απείλησαν στην συνέχεια με Πλατέλλα και Γεωργιάδη Γ.Ι. αλλά δεν κατάφεραν να βρουν το γκολ και έτσι το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε με τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο να τους χειροκροτεί για την προσπάθεια όλης της χρονιάς. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ημίχρονο του παιχνιδιού τιμήθηκαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Α.Ο Πυλίου καθώς και τα παιδιά των Ακαδημιών παρουσία του Δημάρχου Κω, Θεοδόση Νικηταρά, της Αντιδημάρχου Αθλητισμού, Σέβης Βλάχου, του προέδρου του ΔΟΠΑΒΣ, Παναγιώτη Χατζηχριστοφή και του προέδρου Δ.Σ των ''βυσσινί'', Πέτρου Κεφαλιανού ενώ σε κλήρωση που ακολούθησε συμπολίτης μας κέρδισε ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο!

 

Οι συνθέσεις 

Α.Ο Πυλίου: Τοπουζλής, Πλατέλλας, Συντιχάκης, Μπριλάκης, Δεληζάνος (68’ Γεωργιάδης Γ.Ι.), Κωνσταντινίδης (46’ Βεζιρτζόγλου), Γεωργιάδης Γ.Σ., Χατζησουλεϊμάν, Μεντής (69’ Φονσέκα), Δρόσος (46’ Κεφαλιανός Γ.), Εμπουμπά (80’ Λαδικός)

Αήττητος Σπάτων: Μπουρντένης, Ράγια, Ασλάνι, Λαμπρίδης Γ., Μιχαηλίδης, Στυλιανόπουλος, Πρέντη (63’ Γιώτης), Αγγελής, Λαμπρίδης Δ., Αυλωνίτης, Χοτζάι

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ